3.8.2009

Ihanaa saippuaa ja rasvoja


Kauneudenhoito ei varsinaisesti ole Vihreän talon erityisosaamisaluetta, mutta nyt en malta olla suikkaamatta suosituksella. The Sanctuaryn kylpylätuotteet lienevät Brittein saarilla aivan perusmarkettikamaa, mutta minulle ainakin silkkaa ylellisyyttä ihanan tuoksunsa ansiosta. Ystävien matkalaukuissa Suomeen kulkeneet tuotteet on laapittu ihoon suurella antaumuksella.

The Sanctuaryn nettikaupassa on mainio ale; kolme tuotetta irtoaa kahden hinnalla ja postikulut kotomaahan ovat muutamalta putelilta viisi puntaa. Tilasin varastoon pari pumppupulloa käsisaippuaa ja -rasvan (tekevät kotikylpyhyuoneeseen hotellitunnelmaa) ja ne (kolme pulloa) maksoivat toimituskuluineen yhteensä viisitoista euroa . Toimitus oli sukkelaa, paketti saapui muutamassa päivässä.

Pidän eniten Spa Essentials -sarjan tuoksusta, suositeltavia ja kokeiltuja ovat ainakin edellämainitut käsisaippua ja -rasva, vartalovoiteet, suihkusaippuat, kylpykuutiot ja sokerinen kuorintavoide. Harkinnan alla on vielä ainakin sarjan hajuvesi - sittenhän voisin alati tuoksua Sanctuarylle ja haistella itseni tainnoksiin. Käykäähän kurkkaamassa.

3 kommenttia :

  1. Tulin, näin ja ihastuin blogiisi :)

    VastaaPoista
  2. Mikä onkaan ihanempaa kun hyväntuoksuiset saippuat ja rasvat. Arjen luksusta kuten hyväntuoksuinen pyykkikin.

    VastaaPoista
  3. Tätä pitääkin joskus kauppareissulla nuuhkaista kun niin kehuit! :)

    VastaaPoista