19.2.2009

Keittiönäpräystä


Rakentelimme viikonloppuna keittiöön avohyllyt ikkunan molemmin puolin. Ostin ikeasta valmiit kannattimet ja rautakaupasta liimapuulevyä, materiaalit kahteen hyllyyn maksoivat parisen kymppiä. Mies ruuvasi kannattimet seinään ja minä sahasin puulevyt oikeaan mittaan.Kannattimien kohdalle hyllylevyyn oli tarpeen tehdä kolot, jotta levyn ja seinän väliin ei jää rakoa. Lampun johtokin tarvitsi oman kolosensa.Ja kah, parissakymmenessä minuutissa valmista. Sitten vielä maalia pintaan...

8 kommenttia :

 1. Sinun blogissasi on jotenkin niin myönteinen ja innostunut tunnelma. Vähän sellainen, että kaikki on mahdollista!

  Itse olen tuollaisia hyllyjä kaipaillut myös. Olen vaan juuttunut siihen, että tiedän tarvitsevani juuri nuo kamppeet; liimapuulevyä, kannattimet, ruuvit, sahan ja miehen kiinnitysavuksi. Pitäisiköhän nyt sun innoittamana nykäistä suunnitelmaa taas tipuaskelellinen eteenpäin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä avohyllyt kaiken muun kaappisysteemin voittaa. Ihanan-yksinkertaisen-levollisen kaunista! :-) Tuletko tekemään mullekin muutama, tai väha¨n enemmänkin? Jos repisin keittiön seinästä olevat kaapit pois ja laittaisin VAIN avohyllyä ..NIIIIIIN haluisin, mut tuo toinen puolisko ei kai oikein hyväksy muka niin epäkäytännöllistä ratkaisua..

  Meilla avohyllyä tarvitaan WC:n seinälle, lastenhuoneeseen kirjoille (syvempää...

  Iloa sinne!

  VastaaPoista
 3. Minä sain miehen suostumaan keittiön avohyllyihin. (Jee!) Yhdeltä seinältä lähtee kaapit ja tilalle tulee hyllyt. Mutta se on sitten joskus hamassa tulevaisuudessa... Kiva nähdä, että se onnistuu noin yksinkertaisesti. Ainakin jos sen osaa ;)

  VastaaPoista
 4. Hiano tuli. :)Hyvä mieskin sulla vielä.

  VastaaPoista
 5. Vähän jo kaipaan tuota tunnelmaa kun saa asetella tyhjänä hyllyjä paikoilleen... Meillä eletään jo sitä vaihetta kun kaikki paikat pursuaa kaikkea mahdollista, eikä avaruudesta ole tietoakaan :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Lamppukin sopii hienosti siihen!

  VastaaPoista
 7. Näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos leidit kehuista! :)

  On tavallaan helppoa kun keittiö oli aluksi tyhjä. Ei tarvinnut miettiä raaskiiko vanhaa vaihtaa kaapistoa avohyllyratkaisuun.

  Ja sitten toisaalta se tyhjyys on hankalaa; kaikki maailman vaihtoehdot avoinna ja maailman suurin päättämisen vaikeus ;)

  Talvikki, kaikkihan ON mahdollista! :)

  Anni, voin tulla remonttinaiseksi - jos keität kahvit :)

  Jutta, oli ihan totta yksinkertaista eikä lainkaan vaikeaa. Hyvä mies sulla, kun suostui :)

  Pilvitarha, juu, runsauden ajat ovat edessäpäin: romua tarttuu mukaan taas sellaista tahtia että rintamamiestalo täyttyy alta aikayksikön. Nautin tilasta vielä kun sitä on...

  VastaaPoista