1.2.2019

Raksapäivitys: kylppärit etenevät


Juuri nyt en keksi ihanampaa värisävyä kuin valmiin vesieristeen turkoosi! Se on nimittäin merkki siitä että kylpyhuoneet ovat lähteneet etenemään. Hetki vielä odotellaan lattian betonilaatan kuivumista, mutta seiniä jo edistetään. Ihan kohta kaakeloidaan jo! Vastaava mestari kävi jo tsekkaamassa tähän mennessä valmistuneet vesieristeet ja antoi etenemisluvan.


Nämä kuvat nappasin yläkerran kylppäristä. Oikealle avautuvaan nurkkaan tulee sauna, jonka seiniä aletaan pian myös värkätä eteenpäin.


Sama ihana turkoosi kajastaa myös pienestä kodinhoitohuoneesta, kun yläkerran aulasta katselee. Nyt alan hahmottaa että aletaan todella olla voiton puolella ja talon valmistuminen häämöttää jo horisontissa. Ja se tapahtuu näillä näkymin nopeammin kuin osasimme kuvitellakaan. Pian alkaa tänne blogiinkin putkahdella kuvia valmistuvista pinnoista kiihtyvää tahtia.Tuohon nurkkaan ikkunan alle laitan kylpyammeen. Ihan vielä en uskalla kuvitella miltä ensimmäinen kylpy omassa talossa sitten tuntuu. Ensin on huhkittava urakoitsijalle tarvittavia rakennusmateriaaleja seuraaviin työvaiheisiin ja nopsasti valkattava ja tilattava kylppäreiden kattopaneelit ja saunan puutavarat!


1 kommentti :

  1. Huimaa vauhtiahan siellä pidetään! Mahtavaa seurata edistymistä. Arvaan vain teidän tunnot kaiken keskellä, jännittävää!

    VastaaPoista