28.6.2016

Tantsua ja tiplua, Instagramia ja Snapchattia



Tulipa sattumalta ihan hauska kuosisekoitus kun vaihdoin mökillä yläkerran makkariin lakanat. Nappasin piirongin laatikosta päälimmäiset puhtaat ja osuikin aivan kiva yhdistelmä noista pilkullisista Anno-pellavalakanoista ja Marimekon Tantsu-kuosisista tyynyliinoista. Olen maalla muutaman päivän ittekseni koirien kanssa ja ollaan valloitettu tuo iso sänky kokonaan. Nukutaan autuaasti tiplujen seassa keskellä ja poikittain.

Niin ja piti tässä lakanahorinan lomassa huikkaamani noista Vihreän talon muista somekanavista! Tämä sama torppahan löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Snapchatista, kaikista käyttäjänimellä vihreatalo. No mitä siellä missäkin sitten oikein tapahtuu?
  
  • Facebookiin linkkaan aina uusimman postauksen, se on siis näppärä tapa seurata blogia. 

  • Instagramia päivitän oikeastaan kaikista ahkerimmin, melkein joka päivä. Siellä siis kulloinkin kuvia sieltä missä olen menossa ja mitä on tekeillä; kotoa kaupungista, landelta, tapahtumista, ruoista, rempoista, rakenteluista, ostosvinkeistä jne.
  • Snapchatissa vilautan videonpätkiä lande-elämästä. Nyt siellä on vuorokauden verran katseltavissa kokonainen kattava kierros Vihreässä talossa - menehän kattomaan jos innostut!




4 kommenttia :

  1. Muissa kanavissa jo seuraankin, mutta nyt on varmaan pakko ladata kiiruusti toi Snapchat!

    VastaaPoista
  2. Minullakin on jo muut kanavat seurannassa, mutta Snäpissä olen ollut vasta hetken, joten lisäilenpä sinut sielläkin :-)

    VastaaPoista