2.12.2015

Kransseja tekemässä Hey Look studiolla

Eilen taas todistettiin se että yhdessä tekeminen on ihan mahottoman mukavaa. Hey Look oli kutsunut ex tempore muuten vaan koolle monenkirjavan joukon ihmisiä värkkäilemään talvisia kransseja. Kokoonnuimme Lotan ja Michaelan studiolle Sörnäisiin jossa meitä odotti iso läjä luonnosta poimittuja materiaaleja. Jonkin verran oli käyty ostoksilla kukkakaupassakin, mutta periaatteessa kranssihommissa olisi hyvin pärjätty pelkillä löydetyillä oksilla, risuilla ja talventörröttäjillä - niiden lisäksi ei tarvittu kuin ohutta rautalankaa. Hey Lookin Michaela osoittautui melkoiseksi kranssivelhoksi ja neuvoi meille miten päästä hommassa alkuun. Ja sitten me sommiteltiin ja näprättiin kieli keskellä suuta keskittyen. Olipas tosi ihanaa! Taisi iskeä minipieni kranssintekohimo... Toiseksi ylimmässä kuvassa Kotilo-blogin Johanna ihmettelee ihanaa studiotilaa, viidenneksi ylimmässä Cosy home -blogin Saija viimeistelee hienoa tuliaiskranssiaan. Kamera ei ollut harmillisesti mukana, joten kännykkäkuvilla mennään tällä kertaa. Onneksi tosi monessa otoksessa näkyy tuo Hey Look studion mieletön kaakelilattia!

Minä tein kaksi kranssia meille kotiin, toinen niistä viittä vaille valmiina alimmassa kuvassa. Laitanpa niistä parempia otoksia tulemaan kohta.

1 kommentti :

  1. Voi nyt harmittaa entistä enemmän etten saanut aikatauluja sopimaan tähän. Olisi ollut mahtavaa päästä mukaan! Näyttää huippukivalle!

    VastaaPoista