1.8.2014

Haalea puuterinen väri testijakkarassa 

Vaihtelu virkistää ja maali on halpa keino hankkia vaihtelua. On tehnyt jo hetken aikaa mieli maalata yläkerran makuuhuoneen kaappi uudestaan jollakin upealla hailakalla, hiukan punertavalla puuterisella mummokalsarisävyllä. Sopivan sävyn etsintä oli hikistä hommaa kunnes hoksasin että hyvä väri onkin koko ajan ollut ihan nenän alla: talon ulko-ovessa.  Sama sävy löytyi parin vuoden takaisesta Tikkurilan vanhan ajan värikartasta, se on 313X.

Koemaalasin ensin yhden jakkaran nähdäkseni miten väri passaa sisätiloihin. Sävy on jännä, se muuttaa olemustaan sen mukaan millaisten värien ympäröimänä on; joissakin tiloissa ja valoissa se on ihan vaaleanpunainen, joissakin enemmän viileän hiekkainen. Ja ketku valokuvattava kaikessa neutraaliudessaan - tuossa alimmassa kuvassahan näyttäisi olevan aikalailla valkoinen jakkara.

Kaunis väri kaikkiaan. Tekisi mieli käyttää sitä ihan joka paikassa. Se kaappikin on jo maalattu, siitä kuvia seuraa pian.

I have been loking for a perfect nude blush paint color for a cupboard upstairs, and I think I found one. Tested it first on a stool to see if it fits.5 kommenttia :

 1. Ooooo!! Aivan ihana!
  Ostin juuri Ferm Livingin vaaleanpunaisen korin ja tyynyn. Olen ihan hullaantunut <3

  VastaaPoista
 2. Niin kauniin värin olet valinnut:) Tänään juuri maaliputiikissa myyjä naureskeli kun juoksin värikarttojen kanssa eri valoissa ja vertailin uuestaan ja uuestaan, ei ole helppoa hommaa :D

  VastaaPoista
 3. Minusta tuollaiset kameleonttisävyt ovat juuri niitä ihanimpia! Kaunis.

  VastaaPoista
 4. Oi kun olisi tuo sinun värisilmä. Tykkään niin noista sinun yhdistelmistä.

  VastaaPoista
 5. Bingo! Nyt löytyi mun (vanhan talon) uuden vessan seinän väri, kiitos! Mummokalsari-laatatkin löytyi hyvällä halvennuksella, tämä on niille just sopiva pari. Ja kuinka kivasti sopii myös tuon ihastuttavan juhannusruusu-tapetin kanssa! <3

  VastaaPoista