29.8.2013

Kuvia vuodelta 2009 - ja Gloria Blog Awards 2013!Aiemmin jo kirjoitinkin hoksanneeni että blogin perustamisesta on tullut kuluneeksi jo viisi vuotta. Olen sen kunniaksi kahlannut läpi kuva-arkistoja ja muistellut talon omistamisen ja remontoinnin vaiheita. Vuodelta 2008 laitoinkin jo kuvia, nämä ovat sitä seuraavan suven otoksia. Vuonna 2009 maalattiin näemmä ainakin eteisen lattia harmaasta valkoiseksi, rakennettiin sauna, kirppisteltiin (kuinkas muuten) ja ihmeteltiin keltaisena hehkuvaa rypsipeltoa. Pikkukoiriakin oli silloin perheessä vasta yksi, tuo musta tyynyllä köllöttelevä.

Ja sitten asiasta halkopinoon, tänäkin vuonna järjestetään taasen mahtava blogikisa Gloria Blog Awards. Taas on liuta ihan huippuja blogeja ehdolla erilaisissa kategorioissa, muun muassa siskon Diagnoosi:sisustusmania kisaa parhaan sisustusblogin kategoriassa, jihuu! Ja taaskin, viimevuotiseen tapaan, yleisö saa äänestää omia blogisuosikkejaan. Olisipa kertakaikkisen upeaa jos Vihreä talo saisi teiltä ääniä! Yleisöäänestys löytyy tuolta, ääniä voi sisustusblogien lisäksi antaa tyyli- ja ruokablogisuosikeille.

Country house photos from 2009. It´s been fun flipping through my photo archives of our country house - I have almost forgotten how the renovation has progressed during the five years we´ve spent there.
.

7 kommenttia :

 1. Onnittelut viisivuotiaalle! Ihania otoksia ja tunnelmia! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanista postauksista viiden vuoden ajan.
  Edelleen odotetaan uusia juttuja vesi kielellä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista! Äänestin blogiasi viime vuonna ja niin aion myös tänä vuonna. Olen ollut lukijana alusta asti mutta olen laiska kommentoimaan, nyt on eka kerta! :) Siskosi blogi on myös ihana! Jatkakaa samaan malliin! -Nipsu

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi kesällä ja muutama viikko meni pelkästään sen parissa fiilistellen. Sait oman kesämökkiunelmani nostamaan päätään tosissaan. Tänä kesänä en sitä löytänyt, ehkä jo ensikesäksi se löytyy. Olette mahtavia sisustussiskoja ja inspiraation antajia molemmat.

  VastaaPoista
 5. Sisustusmania saa todellakin ääneni omassa kategoriassaan, yleisöäänestykseen en taida osallistua kun on mahdotonta valita vain yksi suosikki!

  En malta odottaa sitä hetkeä, kun itsekin pääsen selailemaan vanhoja kuvia ja postauksia vuosia taaksepäin, mitä kaikkea unohtumatonta tai jo unohtunutta ne tulevatkaan sisältämään! Tuoreena Torpan emäntänä kun kuvakansio venyy vain kuukauden taaksepäin ;)

  VastaaPoista
 6. niin elämänmakuisia kuvia..

  VastaaPoista