7.3.2012

Mademoiselle marokkolaisella matolla

Alunperinhän tämän blogi syntyi kun ostin kesämökiksi rintamamiestalon maaseudulta ja aloin raportoida sen remontoimisesta, sisustamisesta ja kirppisten kiertelystä. Sittemmin on maaseutuelämän lisäksi tullut kirjoiteltua monesti kaupunkiasunnostakin - hoksasin että blogista löytyy jo kuutisenkymmentä kaupunkiaiheista postia. Noinkohan se on vaikea erottaa mitkä kuvat ovat kaupunkikodista ja mitkä maalta sieltä varsinaisesta vihreästä talosta? Olen nyt yrittänyt tunnollisesti tägätä kaupunkipostit erikseen, ne löytää kun klikkaa tuolta oikeasta reunasta "kaupungissa" -tunnistetta. Taikka suoraan tästä linkistä.

Tämän kuvan otin eilen kaupunkikodin makkarissa, sängyn jalkopäässä istuskellen. Toisilleen makuuhuoneessa seuraa pitävät tassujalkavitriini, keinuva alennus-Mademoiselle ja marokkolainen villamatto joka on lainassa Mikolta. Vitriinin päällä nojailee seinään Marianne Niemisen valkoinen maalaus.


Thid blog was originally only about my house in the country, but since the early days I´ve also written many posts about our city apartment. Now they´re all tagged accordingly, You can find all the city posts under the tag "kaupungissa" (in the city). Or simply click here.


3 kommenttia :

  1. Mukava näkymä sängystä :) !

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että joskus mullakin on vaikeuksia pelkästään kuvasta katsomalla määritellä onko se teidän kaupunki- vai maalaiskodista. :) Ehkä se oma tyyli on ainakin osittain samankaltainen riippumatta siitä kummassa ympäristössä ollaan!

    VastaaPoista
  3. Mulla on "perinnöksi" saatu Mademoiselle mustana (ei keinutuoli) ja nyt aikani sitä katseltuani olen alkanut kovasti tykkäämään siitä. Aiemmin en oikein lämmennyt. Jotkut asiat ottaa näköjään aikansa :)

    VastaaPoista