20.10.2009

Archipelago
Maalla vihreässä talossa rillutellaan pinkillä ja turkoosilla, kuvioilla ja silkeillä - kaupunkiasunnossa ollaan hillityn hallitun harmaita ja viileän vaaleita.

Ylimmässä kuvassa kynttiläsuositukseni: Archipelagon wasabin ja mintun tuoksuinen lasipurkkikynttilä, joka levittää palaessaan jo tunnissa mahtavan tuoksun koko asuntoon. Tuoksukynttilöiden aatelia, sanon!

10 kommenttia :

 1. Kauniin hillityt sävyt. Hieno kuvasarja.

  VastaaPoista
 2. oon aivan ihastuksissani tuohon pöytään! sellainen sopisi tähänkin pieneen kaupunkiasuntoon.. ja kynttilät :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista tuolla teidän kotona! Nuo kupit ja tuo uusi lamppu on ihanat.

  Kerrohan, oletko ostanut Archipelagon tuotteet USA:sta, vai saako niitä jostain lähempää?

  VastaaPoista
 4. Kuinka vahva tuo kynttilän tuoksu on? Minulla on migreeni, jonka vahvat hajut laukaisevat ja on vaikea löytää oikeanlaisia hajusteita. Hieno idea tuo eriväristen tuolien laittaminen pöydän ääreen.
  Kootut asuntouutiset- Kookas.fi

  VastaaPoista
 5. Kyllä on uusikin kotisi niiiin kaunis!! Meillä sama juttu, kotona hillittyä, hallittua, mökillä punaista, vihreää, keltaista ja sinistä...

  VastaaPoista
 6. Oispas itselläkin kaksi paikkaa mitä sisustaa. Olet onnekas! Ei tarvi tehdä niin paljon kompromisseja värejen ja tyylien suhteen.

  Olen aina ihmetellyt miten jotkut tuoksukynttilät ovat aivan karmean hintaisia. Täällä näkee 35punnan yksilöitä, aivan käsittämätöntä! Itse ostan Yankee Candle merkkisiä pieniä kakun muotoisia kiekkoja ja poltan niitä tuoksulampussa. Tuoksuja on tosi monia ja ne toimii joka kerta!

  VastaaPoista
 7. Erittäin kauniit kuvat...

  Voi mikä rauhallisuus noista huokuukaan <3

  VastaaPoista
 8. Tuo kynttilä kuulostaa sellaiselta mistä tykkäisin.
  Oletko tilannut/ostanut sen ulkomailta?

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa aika hurjalta, että kämppä tuoksuisi wasabilta!

  VastaaPoista
 10. Tuoksukynttilöissä on kyllä tosi paljon laatueroja, jotkut laukaisevat migreenin tai aiheuttavat astmakohtauksen, toiset eivät. Kun vaan tietäisi mitkä ovat niitä hyviä.

  VastaaPoista