10.6.2009

Värierreys


Niinhän se vaan taas teki värikartta tepposet ja pistaasinvihreästä vaatekomerosta unelmoinut blogisti tuli sipaisseeksi kaapin pintaan maalin, joka taipuu enemmänkin sappinesteen keltaiseksi (kuvat eivät tee oikeutta sen neonkeltaiselle hehkulle). Uudella rautakauppareissulla pelasin varman päälle ja valkkasin aavistuksen savunsiniseen taittavan harmaan. Sillä kelpasi sutia piiloon värierehdys ja rauha palasi yläkerran makuuhuoneseen.

7 kommenttia :

 1. huih, voisihan tuosta migreeni ennen pitkää tulla. Onneksi voi maalata piiloon.

  VastaaPoista
 2. Jos saa olla eri mielta, niin olisin pitanyt tuon kaapin tuollaisena ainakin vahan aikaa.

  Maalailen tassa itse keittiota sitruunankeltaiseksi. Ihan harkitusti. Koskaan ei mitaan keltaista taalla ole ollutkaan ja me nyt hitaasti vaan tutustutaan toisiimme.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Elenan kanssa! Pari mustavalkoista tyynyä ja jotain leijonankeltaista samaan huoneeseen, niin avot! Lähentelis myös minun uusinta unelmaa...
  Voihan tosin olla, että kuva hieman valehtelee värejä. Ja tuo hauska "sappinesteen keltainen" kertoo kyllä aika paljon... ;)

  VastaaPoista
 4. Löysin mukavan blogisi sattumalta :) Kivalta näyttää, tulen uudelleenkin.

  VastaaPoista
 5. värierehdykset ovat kyllä harmittavia, me remonttia tehdessä valittiin väärä vihreän sävy makkarin seinien väriksi ja nyt sitä tulee harmiteltua harva se päivä. näytti vaan niin kivemmalta siinä pikkulappusessa.

  VastaaPoista
 6. Voi miten tuttua.. Oikeaa väriä on kertakaikkiaan vaikea valita. Tuosta kyllä näkee ehkä tokassa kuvassa aavistuksen pistaasia, jos oikein kuvittelee, mutta kyllä se melko keltainen on :) Minun mielestäni keltaisessa ei kyllä ole mitään vikaa, loputtomien vihreä-kokeilujen jälkeen haaveilen seuraavaksi juuri keltaisesta.

  VastaaPoista