25.6.2009

Täkkilöytö, taasen
Uusin täkkilöytöni on niin hieno, että aiemmat harmillisesti kalpenevat. Kaksi hyytävän jäänsinistä peittoa löytyi Raumalaiselta kirpputorilta, maksoivat yhteensä vitosen. Ja miltei uudenveroiset! Ah onnea.

Joku joskus kyseli näkemyksiäni hyvistä kirpputoreista; itse luotan Vuolanteen kirppislistaan, jonka opin siskoltani. Missä ikinä liikunkin, katsastan ennen matkaa Vuolanteelta kirppikset ja suunnistan niiden mukaan. Kirppiksiä on vaikea luokitella hyviin ja huonoihin, varsinkin itsepalvelukirppiksillä on laatu usein kiinni tuurista: onnea on, jos osun paikalle juuri sinä päivänä kun sopiva myyjä on jättänyt myyntiin sopivaa romua sopivaan hintaan. Onnen todennäköisyyttä voi tietenkin moninkertaistaa kulkemalla kirpputoreilla usein ja ahkerasti - toisinaan jopa maanisesti.

6 kommenttia :

 1. Sinultahan löytyy kohta täkkejä jokaiseen sateenkaaren sävyyn:). Todella kauniita löytöjä kyllä!

  VastaaPoista
 2. Ihanat täkit. Olen metsästänyt samanlaisia, mutta törmännyt vain ylihinnoiteltuihin, valitettavasti. Kyllä ne minunkin kohdalleni vielä sattuu.. mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä löytöjä!
  Itse suosin Raumalla erityisesti torinkymppiä ja SPR:ää.. mahtavia löytöjä tarttunut mukaan!
  nimim. pitkään blogiasi lukenut kirppishirmu

  VastaaPoista
 4. Sarona, täkeissä totisesti löytyy :)

  Hirsiakka, toivon täkkionnea!

  Kirppishirmu, SPR oli käsittämätön, ne kaikki loputtomat huolellisesti viikatut pinot... Ostin sieltä pari räsymattoa, täytyypä laittaa niistä kuvaa. Ja siinä torinkympin vieressä se hämmentävä latomainen vanhan tavaran kauppa, se oli uskomaton myös. Löysin öljyisten mutterien ja kettinkien alta toivottoman likaisen (mutta kauan kaivatun) kukallisen emalivadin, myyjäkin ihmetteli mistä sellainen oikein löytyi. Hauska paikka.

  VastaaPoista
 5. Kuniit ovat täkkisi. Ja niin ovat kuvatkin. Ihana talo sinulla.

  VastaaPoista
 6. Kauniita täkkejä, ja ihanat ovat nuo pussilakanatkin!

  VastaaPoista