8.11.2019

Korallia, korallia.


Kynttiläinpolttelusesonki! Jo muutaman vuoden ajan on mun suosikkivärini kynttilöissä ollut Havin Koralli, sitä nytkin sytytysvalmiudessa kynttilänjaloissa olohuoneen pöydällä. Ja kynttilänjalat on suosikit nekin; sieltä täältä kerätyt Arabian käsinmaalatut Valenciat. Minusta ne ovat kauneimmillaan tuolviisiin erimallisten jalkojen sekoituksena.

Täällä uudessa talossa on aivan mielettömän ihana asua. Tuntuu siltä etten missään kodissa aiemmin ole samalla tavalla ollut LEVOSSA -  en osaa fiilinkiä tämän paremmin kuvailla. Tunne vain vahvistuu nyt kun ulkona satelee hissukseen lunta. Täällä me nyt ollaan, perillä, kotona turvassa.2 kommenttia :

  1. Ihanalta näyttää! Tuo Valencia-sarja on aina kuulunut suosikkeihini ja kynttilänjalkoina se on erityisen hieno. Ja kun ne ovat kaikki erilaisia niin peukutan täysillä!

    VastaaPoista
  2. Se, että voi omasta kodistaan sanoa olevansa siellä levossa, perillä, turvassa; silloin ollaan ihmisen hyvinvoinnin peruslähteillä. Mikä onni, että tämä koti tarjoaa teille niin paljon hyvää!

    VastaaPoista