2.1.2016

Vuosi Vihreässä talossa - marras-joulukuu 2015
Vuoden 2015 muistelopostausten viimeinen osa! Tämän lopussa onkin ihana sokeri pohjalla. Muuten kuvat ovat oikeastaan jo ennen nähtyjen versioita. Ehkä tästä tulikin sellainen loppuvuoden kuva- ja postaussuosikit -kertaus...

Vuoden viimeisinä kuukausina oli kaikenlaista mukavaa häppeninkiä. Oli Parolan aseman ihanat joulumarkkinat, jonne tein sarjan Vihreän talon omia tuoksukynttilöitä. Kotilo-blogin Johanna suunnitteli niihin järtsyn hienot etiketit ja sinettitarrat. Sitten oli superkiva kranssipaja Hey Lookin kutsumana, siellä tein joka suuntaan törröttelevän kranssin makkarin kaapin oveen. Suunnittelin ja kuvailin omaa luukkua StyleRoomin joulukalenteriin eukalyptuksen oksista. Tein älyttömän kivan yhteistyön Finlaysonin kanssa, jossa sain sommitella ja kuvata Onni-tuotteita meillä maalla. Marras-joulukuussa aloitin myös blogissa kattausaiheisen postaussarjan - se saa varmasti runsaasti jatkoa vuonna 2016, koska kauniiden astioiden pyörittely aina vain innostaa. Löytörintamalla voiton vei Tori.fi:stä bongattu Artekin mustaraitainen 401 nojatuoli. Eikun hetkinen, ei vienytkään.

Joulukuun paras löytö oli kuitenkin uusi koti. Se on soma kaksio vanhassa talossa näillä samoilla nurkilla jossa nytkin asumme, keskellä kaupunkia. Kaupat siitä tehtiin ihan vasta, vuoden toiseksi viimeisenä päivänä. Tammikuun lopulla saamme avaimet ja aloitamme siellä remontin. Nyt mulla ei ole näyttää asunnosta kuin yksi kuva, mutta oottakaas vaan kun pääsemme taloksi ja alotamme remonttitohinat - sitten pukkaa kyllä lisää fotoja.Tähän päättyvät menneen vuoden muistelot, nyt uutta vuotta kohti. Kiitos kaikille teille lukijoille mukana kulkemisesta vuonna 2015!


7 kommenttia :

 1. Mistä tuo keittiön IHANA juliste?? �� ihania kuvia! Ihanat kodit ❤️

  VastaaPoista
 2. Halleluuja mikä takkakaunotar! ❤❤❤

  VastaaPoista
 3. Jumalainen kakluuni! Onnea asuntokaupoista!

  VastaaPoista
 4. Olen niiin riippuvainen jo nyt blogisi tuleviin postauksiin, että… kakluuni on todella kaunotar! Onnea edelleen ja uudestaan, olette saaneet hyvän kodin, juuri teille sopivan!!!

  VastaaPoista
 5. Mielettömän kaunis ja kauniin värinen takka.

  VastaaPoista
 6. Upea kakluuni! Onnittelut uudesta asunnosta! Mielenkiinnolla odotetaan uusia postauksia.

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin, remppapostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista