28.1.2016

Vihreä talo ennen ja jälkeen
Näin kerrostalokodin remontin alkumetreillä keräsin sisua katselemalla tietokoneen kansioista kuvia siitä mitä olemme jo remonttisaralla saavuttaneet. Onhan tässä yksi rintamamiestalo käyty pinnoiltaan läpi, kyllähän se kaksiokin menee... Tätä mantraa aion itselleni toistaa kun nyhdän irti tapettikerroksia tulevan kaupunkikodin seinistä. Tässä otokset meidän mökin olohuoneesta ennen ja jälkeen remontin. On poistettu kokolattiamatot, maalattu seinät, katot ja lattiat ja remontoitu ikkunat. Sisustustakin on vähän viilattu.

Styleroomissa on meneillään taas hauska kilpailu teemalla "Kodin muutos ennen ja jälkeen", jonka osallistujakuvia odotan vesi kielellä. Ennen ja jälkeen -otosten katselu on kyllä niin parasta! Minäkin leiskautin albumillisen ennen ja jälkeen -kuvia Vihreän talon remontista kisaan mukaan. Siellä voi katsella lisää otoksia talon huoneiden muutoksista; on eteistä, portaikkoa, makkaria ja keittötä. Kilpailun osallistumisaikaa on 28.2. asti, sitten arvotaan voittaja. Voitosta viis, aion kyyläillä kisaan osallistuvien ihmisten remonttikuvia NIIN ahnaasti!

1 kommentti :

  1. Meidän myöskin vihreässä 50-luvun rintamamiestalossa on tuota yläkuvassa olevaa tapettia keltaisena olkkarin seinissä :D

    VastaaPoista