31.12.2015

Vuosi Vihreässä talossa - syys-lokakuu 2015


Maalle tuli syksy. Grillattiin viimeisen kerran hampurilaiset ja vietiin sitten grilli varastoon. Varjot alkoivat taas pidentyä saunan kuistilla, illat olivat lämpimiä ja pimeitä. Syksyn kirppislöytöparhaimmistoa oli läjä Arabian 24h Avec -lautasia sinisenä. Siskon kanssa kirppisteltiin muistaakseni Mäntsälässä ja meinasin jättää nämä hyllyyn kun ajattelin että tarvitseeko sitä nyt lisää lautasia... Onneksi en jättänyt. Parhaimmistoon laskettakoon myös valkoinen Antti Nurmesniemen Finelille suunnittelema Pehtoori-pannu hellalla. Sen hinta ei ollut löytöluokkaa, mutta kerrankos sitä.

Kaupungissa kalusteet ja tavarat asettuivat pikkuhiljaa paikoilleen uudessa asunnossa. Ja kovin hyvin istuvatkin sinne. Tästä kun lähdetään, otetaan seuraavaan kotiin mukaan ajatukset kalpeista puunvärisistä lattioista, sävytetyistä ei-valkoisista seinistä ja keittiön lämpimänharmaista kivitasoista. Keittiön pöydällä näissä alemmissa kuvissa toinen syksyn parhaista löydöistä; Saara Hopean koriin pakattu mehusetti, joka löytyi MyIittala Vintage -kirppikseltä Teurastamon Kellohallista. Hyvä ostos oli myös Muurlan lasin kasteluvahti, lasipallo joka pitää nyt huolen ainokaisen viherkasvini vedentarpeesta.

9 kommenttia :

 1. Tuo lasipallo on hurmaava! Mistä sellaisia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni ihan makreteista, sellaisista joissa on muutenkin Muurlan lasin tuotteita myynnissä. Tai sit sieltä pääkallopaikalta Muurlasta, teiltä ei lie kauhean pitkä matka? :)

   Poista
  2. Siis marketeista eikä makreteista :D

   Poista
 2. Kylläpä kerkesit saada väliaikaiskodin todella kauniiksi! En malta odottaa, mitä tuleman pitää, kunhan pääsette omaa unelmaanne näpelöimään:))) Mukavaa Uutta Vuotta 2016!!!
  Mukana hengailen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kiitos Villis! Täällä suunnitellaan ja pähkäillään :) Nyt onkin miettimistä kun sais kotiinsa niin paljon itte päättää, ei oo helppoo!

   Poista
 3. Nuo 24 h Avecit ovat kyllä Arabian parhaimmistoa! Itse hamstrasin sarjaa ylioppilaslahjaksi kymmenisen vuotta sitten. Pitäneekin koluta kirppareita, jos sarjaan löytyisi täydennystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä kauniita. Minä silloin jotenkin sivuutin ne kun tulivat markkinoille. Mutta nyt sykähdyttävät!

   Poista