13.6.2015

Arvonta --- Kekkilän Mahdollisuuksien viljelylaatikko


Yhteistyössä Kekkilä Garden


Kekkilä haastoi keväällä muutaman bloggaajan keksimään miten kokoaisi uuden mainion Mahdollisuuksien viljelylaatikon. Riikka sommitteli sen kekseliäästi parvekkeelle. Toinen Riikka teki nokkelan nurkkamallin ja näytti miten kokoaminen sujui. Mari kokosi tyylikkään yksinkertaisen kokonaisuuden. Suski vinkkasi oivallisen pintakäsittelyaineen. Minä tein siitä tällaisen kaksitasoisen yrttihotellin mökin puutarhaan, korotetun terassin kylkeen. Yrttihotellin yläkertaan pääsee näppärästi käsiksi terassilta, alemman tason salaattiapajille taas nurmikolta käsin. Olen istuttanut viljelylaatikkoon kaikki viimeaikoina kaupasta ostamieni yrttien ja salaattien jämät ja ne ovat lähteneet kohisevaan kasvuun. Siemeniäkin olen laittanut itämään; mullasta pukkaa jo pientä korianteria, tilliä ja minttua.

Nyt arvotaan pitkästä aikaa! Arvonnan muhkeana palkintona on Mahdollisuuksien viljelylaatikko -paketti, joka sisältää kaksi viljelylaatikkoa, laajennushelat ja viljelylaatikon kannen. Lisäksi matkaan laitetaan reilusti koko puutarhan erikoismultaa valmiin laatikkokokonaisuuden täytteeksi. Viljelylaatikko sopii pihalle, partsille ja olisi aivan mieletön kesälahjaksi annettavakin jos ei itsellä sellaiselle juuri nyt paikkaa ole.

Osallistuminen on yksinkertaista: jätä tähän postaukseen kommentti lauantaihin 20.6. mennessä. Pelkkä huikkauskin riittää, mutta jos haluat niin kerro vaikka postaustoive. Jätä halutessasi sähköpostiosoitteesi kommentin mukana, se nopeuttaa voittajan tavoittamista. Jos kommentoit anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki jotta erotut muista nimettömistä.

Mahdollisuuksien viljelylaatikon voittaja julkistetaan täällä sunnuntaina 21.6. Ja sitten vain ONNEA MATKAAN ja osallistumaan!