8.6.2015

Voileipää tekis mieli
Meidän kaksi koiraa ovat luonteeltaan monella tavalla erilaisia, vaikka samaa rotua ovatkin. Tästä olen joskus aiemmin jo kirjoittanutkin. Koirankasvatushommat ovat sillä tavalla hiukan menneet vinoon että molemmat ovat kovia kerjäämään ruokaa. Senkin tekevät toki omilla tyyleillään: Musta on hienovaraisempi, katselee vaivihkaa ja antaa ymmärtää tyylikkäästi että voileipää tekis mieli. Ruskea asettaa töppötassunsa topakasti pöydän reunalle eikä kellekään jää epäselväksi että VOILEIPÄÄ TEKIS MIELI!
"Ihan vaan katselin tässä."

I wonder if they would like a piece of my sandwich?


8 kommenttia :

 1. Ihania - minulla oli aikanaan Australian terrieri ja se se vasta konna oli - varasti ruokaa pöydältäkin ja usko tai elä- kyllä me sitä yritettiin koulia . Pieleen meni. Muuten oli kiva koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, mietin tuossa että saattaisin kyllä itekin varkaisille ryhtyä jos mun syömisiäni rajoitettaisiin :D Konnat on huippuja!

   Poista
 2. Ihanat voikkarinystävät! :-) Vuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikkareiden lisäksi kelpaa pari muutakin syötävää :D

   Poista
 3. Ihania velmuja!! Tuo ilme tunnetaan, meillä kreikkalainen ajokoira, joka osaa samanlaisia temppuja. Mieheltä kerjää avoimesti, multa ei ihan uskalla kerjätä, yrittää vain vaivihkaa silmäillä herkkuja. Ja kun ärähdän, niin rupeaa katsomaan sivulle ihan niinkuin ei enää yhtään kiinnostaisi...terveisin: minnamari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaapi olla että meilläkin on toinen ihminen hellämielisempi ja häneltä kerjätään julkeammin :D

   Poista