25.6.2015

Kuukauden pihaPuutarhahommat ovat alkaneet koko ajan enenevässä määrin kiinnostaa. Mitään suuria suunnitelmia ei tällainen kokematon viherpeukalo vielä osaa pihansa kokonaisuuden suhteen vielä tehdä, vaan puutarhaa tuumitaan palanen kerrallaan. Terassi rakennetaan sinne missä aurinko paistaa, kukkapenkki kaivetaan jos siltä tuntuu, istutuksia tehdään kun taimia tulee vastaan kirppiksellä. Puutarhan kalustuskin on vähän sitä sun tätä, osin pihakirppiksiltä ostettuja vanhoja kamppeita, osin Ikeaa. Sellaista sattuman kauppaa.

Noin kerran kuussa vinkkaan teille viran puolesta jotain kivaa jota on meneillään sisustusyhteisö StyleRoomissa. Tällä kertaan se on puutarhahommia, nimittäin Viherpiha-lehden joka kuukausi käynnissä oleva Kuukauden piha -kisa. Ensi kuussa pörrätään sitten todennäköisesti asuntomessuilla.

Kuukauden piha -kisaan osallistuminen käy helposti. Tee StyleRoomiin albumi pihakuvistasi ja lisää siihen hakusanat viherpiha ja kuukauden piha. Tarkemmat ohjeet ja tietoa palkinnoista löydät tuolta. Kilpailuun voi osallistua siis joka kuussa. Aiemmin kisaan osallistuneet kuvat ja albumit ovat aikamoinen puutarhaa suunnittelevan inspiraatiopaketti. Voi kun mun terassien reunukset olisivat jo yhtä vehreät kuin esimerkiksi tuolla tiinalampisen rivitalopihalla...

Minä töräytin kanssa kilpailualbumin pystyyn. Siellä voi tiirailla alkukesäisiä kuvia Vihreän talon puutarharaakileesta. Hyvä tästä vielä tulee kun muutaman vuoden touhuaa!

1 kommentti :

  1. Ihana terassi, siitä tuli mieleen oma parvekkeemme: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2013/05/something-about-glamour-interested-me.html kun sitä suunnittelimme.

    xxx
    E
    http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

    VastaaPoista