12.6.2017

Maanantai maallaMaanantai mökillä. Sataa vettä ja aamiaiseksi paistetaan uusien perunoiden jämät. Kiiruisen viikon jäljiltä nukuttaa ja maalla nukuttaa vielä kaksin verroin. Herätessä mielessä ovat pellonreunan kesäpuuhat; saunominen, kesäkukkien istutus, käsitiski, ynnä muut. Isompienkin hankkeiden piirtely kutkuttaisi, aletaan ehkä sommitella aamiaisterassia talon päätyyn. Enää muutamia päiviä lomien alkuun ja sitten voidaan iskeä lapio maahan.

Laitan aina silloin tällöin Instagramiin videonpätkiä täältä maalta, milloin mistäkin tunnelmista ja puuhista. Hetken vielä siellä Instastoriesissa on eilisen kyökkipuuhastelun näkymiä, käykää kurkkimassa jos tykkäätte. Pieniä tuokiokuvia tulee sinne kesän mittaan varmasti lisääkin.

Niin ja vielä ehtii osallistua FinnishDesign Shop -arvontaan, se on vielä parin päivän verran käynnissä! Tällä hetkellä taitaa kolmesta palkintovaihtoehdosta Marimekon Ojakellukka -pussilakana olla suosituin, saas nähdä vieläkö kaunis kannu ja upea ruukku loppumetrillä kirivät.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti