12.3.2016

Vihdoinkin maalla
Kahteen kuukauteen ei keretty ollenkaan maalle Vihreään taloon. Alkoi tulla vierotusoireita ja hermo kiristyä. Ja ah sitä tunnetta kun pitkän tauon jälkeen käännytään autolla tutulle kinttupolulle ja kaupunkilaiset remonttistressin rippeet alkavat virrata jalkojen kautta pois. Ja pian sen jälkeen, kun on saatu ruokakassit kannettua jääkaappiin ja talo lämpimäksi, alkaa nukuttaa. Alkaa nukuttaa ihan tajuttomasti ja on mentävä sohvalle tai sänkyyn peiton alle nokosille. Lepo-sana saa mökillä aina ihan uuden merkityksen.


Samalla reissulla avattiin mämmisesonki. Luomumämmiä (ei lisättyä sokeria) ja vaniljakastiketta sen olla pitää!

(Kuva minusta lärpättämässä puhelimeen sohvalla: Eeva Kolu)

5 kommenttia :

 1. Lepo ahkeran remonttikauden jälkeen tuli varmasti tarpeeseen. Itsekin piipahdin viikko sitten vanhempieni tykönä maaseudulla ja ajattelin taas, kuinka ihanaa olisikaan, jos omistaisi oman pienen tönön pellon reunasta. <3 Ehkä joskus onkin niin, että minulla(kin) on pieni vihreä talo, johon voin vetäytyä lepäämään, kun kaupungin ja työelämän humu alkaa ahdistaa.

  VastaaPoista
 2. Ja yhtä ihanaa on palata kaupunkikotiin :) Molemmat niin kauniita -kuin taideteoksia.

  VastaaPoista
 3. Minä puolestani nautin, kun joskus pääsemme minilomalle kaupunkiin tyttären yksiöön. Vaihtelu virkistää. Juhannusruusu -tapetti on hurmaava. Vielä, kun osaisi päättää, mikä sävyistä on ihanin. tuo teidän sinisävyinen on ihastuttava! Kevääntulotoivotuksin, Tuija

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän oikein hyvin! Se nyt vaan on niin, että luonnon helmassa rentoutuu, mieli lepää ja stessi häviää, tekemättä yhtään mitään sen eteen. Olette ansainneet lepoviikonlopun ja pianhan niitä varmaan tulee enemmänkin kun remppakiireet hellittävät kauniissa kaupunkikodissa. Minä vähän komppaan Tuijaa (kotimeidän) edellisessä kommentista. Kun elää maalla ( @mummis_house) on todella mukavaa lähteä joskus lasten luokse kaupunkiin! Aivan yhtä mukavaa on kuitenkin palata maalle rauhoittumaan! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Piti elää 35 vuotta, että mämmihimo tuli. Ja nyt se sitten iski, kiitos sun kuvan :D Onnea uuden kaupunkikodin johdosta. Kivaa kuitenkin nähdä pitkästä aikaa kuvia myös maalta.

  VastaaPoista