11.3.2016

Uudessa kodissaNyt kun remontti on jo vahvasti voiton puolella ja muuttokin on takan päin, voisi pikku hiljaa kaivaa järjestelmäkameran useammin esille. Mutta vielä mennään kännykkäkuvilla tämä postaus.  Remontin vaiheista kertovia postauksia en olisi saanut varmaan kiireessä lainkaan tehtyä, jos en olisi räpsinyt kuvia vaan menemään kännykällä. Nämä olen nappaillut puhelimella muuttoa seuraavina päivinä uudessa kodissa. Tiedättekö sen muuton jälkeisen olotilan, kun kaikki on vielä puhdasta ja pölytöntä ja elämä ja sen vaatimat tavarat eivät ole vielä räjähtäneet pitkin kämppää? Se on ihanaa niin kauan kun sitä kestää.

Tietyistä kulmista kun kattoo ja hiukan rajailee niin kuvissa täällä näyttää jo aika valmiilta. Mutta vielä ei saada hetkeen kaikkia pahvilaatikoita purettua ja kamppeita paikalleen. Vielä pitää odotella keittiötä saapuvaksi ja pitäisi tehdä päätöksiä myös vaatekaappien hankkimisen suhteen. Alimmassa kuvassa väliaikainen kyökkinurkkauksemme ennen muuttokuorman saapumista. Täytyypä kuvata tänne blogiin tuokin kodin kohta uudestaan nyt muuton jälkeen, siinä on aika paljon enemmän tavaraa kaikkine kahvinkeittimineen, leikkulautoineen, roskapusseineen, talouspaperirullineen ja keittolevyineen. Eilen keittiönurkkaa täyttämään saapuivat astianpesukone ja liesitasokin paketeissaan. Ensimmäisiä merkkejä tulevasta uudesta keittiöstä.

Meidän kalusteet istuvat tähän asuntoon kuin hansikas lokeroon. Kolhuinen vintage ja käytettynä ostettu on edukseen kun seinissä on sävyä ja puitteillakin ikää.20 kommenttia :

 1. Kaunista, kaunista! Mielenkiinnolla olen seurannut teidän remppaprojektia. Oman talon rakentamisesta tulee kuluneeksi kohta neljä vuotta ja sormet syyhyää taas jotenkin kummasti... Aika kultaa muistot!
  Tuo kakluuni on UPEA! Toimiiko se muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nipsu! Mulla alkoi sormet syyhytä uutta remonttia jo vaikkei tää edellinenkään ole valmis :D Talon rakentaminen on varmaan hirvee homma, mutta valmistuttuaan sitäkin makiampaa. Kakluunin pitäisi toimia juu! On nuohottu ja kaikkee. Vielä ei olla ehditty testaamaan.

   Poista
 2. Ai että miten hyvältä jo näyttää!

  VastaaPoista
 3. Hyvää työtä! :) Tuosta lattiasta kysyisin, että miten jatkossa sen hoito/uusinta käsittely? Laitoitteko lipeän päälle vielä jotain? Ja voiko tohon itse levittää uusinta käsittelyn ilman kummempia esitöitä? Lattialle oli jokin erikoispesuaine joka sopii lipeöidylle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lipeöinnin jälkeen lattia öljyttiin mestarinöljyllä jossa on valkoista pigmenttiä. Jatkossa hoito/puhdistus tehdään suovalla. Laimennettua suopaliuosta mopilla vaan pintaan.

   Poista
  2. Nyt kun tuohon laitettiin öljyä, voiko sitä myöhemmin lipeöidä lisää jos tarvii? Vai vaatiiko hionnan? :) Mietin meille tätä vaihtoehtoa. Tosin meille tulisi uudesta lankusta lattia, mutta se toivoisin siihen hyvin valkoista pintaa josta kuitenkin puu paistaa läpi.

   Poista
 4. Onpa ihanan näköistä! Remppaprojekti on ollut tosi kiinnostava, loistava lopputulos.

  VastaaPoista
 5. Olette tehneet ison työn. Hieno lopputulos.

  Antaako taloyhtiö luvan puiden polttamiseen kakluunissa? Paloturvallisuusnormit voivat olla erilaiset kuin talon rakentamisen aikoihin.

  VastaaPoista
 6. Todella kodikasta ja kaunista. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 7. Upea! Ja toi harmaan sävy, ah.

  VastaaPoista
 8. Huh miten tuo kaakeliuuni on hieno!

  VastaaPoista
 9. Muutoin vähäeleinen sisustus ja toi renessanssityylinen kakluuni on yllättävän hyvä yhdistelmä. Normisti moinen krumeluuri ei oo mun lemppari, mut nyt näyttää upealle. Onneks oon nainen ja saan muuttaa mielipidettäni.

  VastaaPoista
 10. En kestä, muutun kateudesta yhtä vihreäksi kuin tuo kakluuni;)

  VastaaPoista
 11. Kakluuni on niin herkku, ja kivalta näyttää muutenkin. Onnea uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 12. Löysin blogisi viime viikonloppuna ja nyt tämä on pyörinyt mielessäni koko viikon. Niin hieno tämä on. Mahtavia koteja, tavaroita ja kiva elämäntyyli. Tiina

  VastaaPoista
 13. En kestä, miten ihanan korkeat huoneet ja ikkunat!

  VastaaPoista
 14. Näyttää upealta ja tuo kakluuni on kyllä aivan mieletön, tulee hienosti esiin vaaleita pintoja vasten.

  VastaaPoista
 15. Vitsit, kuinka upea! Oikein bueno kokonaisuus!

  VastaaPoista