4.3.2012

SikarilaatikotMiehen sikariharrastuksella on mukava sivutuote, puiset sikarilaatikot. Niissä voi säilyttää kaikenlaista pientä. Mulla on yhdessä tallessa esimerkiksi uushopeaiset aterimet joita ei raaski pitää muiden veisten ja haarukoiden seassa, ja yhdessä suuremmassa lootassa on viikattuna kankaisia lautasliinoja. Laatikoissa on yleensä jos jonkinlaista sikariaiheista tarraa, etikettiä ja hintaleimaa. Yleensä en nyppää niitä pois koska minusta lootat ovat hauskan näköisiä kaikkine lappuineen. Tässäkin laatikossa on niin somat sisukset ja sinettitarrat että se saa olla noin. Näitä on kertynyt kaikenlaiseen käyttöön jo pieni, monenkirjava pino. Pitääpä laittaa pinostakin kuva jossakin vaiheessa.

Sikarilaatikoita voi hankkia vähemmän epäterveellisesti tupakkakaupoista. Hintaa on yleensä koosta riippuen euron tai kaksi kappaleelta. Laatikot tuoksuvat mun kokemukseni mukaan lähes poikkeuksetta vienosti sikarille, joten mitään hajuarkaa niissä ei kannattane säilyttää.

My husband smokes cigars and I make the best of it by collecting the pretty wooden boxes.

4 kommenttia :

 1. Aivan ihastuttavia! Olen yrittänyt saada miehen harrastamaan kipparipiippuja ja piipputupakkaa (piipuissa vain on sitä jotain) mutta ehkä sikaritkin toimisivat ihan noiden laatkoiden takia.

  VastaaPoista
 2. On tosi kivan näköisiä! Mietin jo, että pitääkö alkaa polttamaan sikareja saadakseen itselleen tuollaisia laatikoita, mutta onneksi kerroit, että niitä voi myös ostaa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania... Muutenkin on elo yhtä juhlaa, kun olen takaisin bloggerissa ja huippuseurassa..Eipä ole ikävä..

  VastaaPoista
 4. Oh, "hyvä" harrastus, kun molemmat hyötyvät!
  Välillä löytää kauniita sikarirasioita kirppikseltäkin, niissä voi tosiaan säilytellä kaikenlaista :)

  Kaunis tuo rasia kyllä!

  VastaaPoista