19.3.2012

Ei mitään asiaa, vain lamppu, purkki, kirja, sauna ja lakanat.Tänään ei varsin ole mitään tähdellistä kerrottavaa, on vain muutama kuva.

Projektimieli on selvästi kevättä edellä. Halu ryhtyä kaikenlaisiin maankaivuuhommiin on kova mutta hanki haittaa. Nyt on vain maltettava ja varrottava että aika kuluu, maa sulaa ja kiuru kujertaa.  Talossakin on kaikki vähän seisahtanutta ja odottavaa. Viikatut lakanatkaan eivät kulkeudu jakkaralta kaappiin.


Nothing important to tell today, just a couple of photos to show.
.

15 kommenttia :

 1. Kauniita nuo liinavaatteet! Ja kova hinku täälläkin päästä kääntämään maata. Yrttien istuttamisessa sai jo hiukan pyöritellä käsiään mullassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin helpottaa puutarhurointihinkua sommittelemalla ruukkuja pihan suliin osiin - tyhjiä sellaisia tosin :D

   Poista
 2. Älä laita lakanoita kaappiin, nehän ovat kuin tehty sille tuolille :-) Ihania kuvia ja kaunista tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lohdun sanoista, annan nyt lakanoiden lötköttää tuolilla hyvällä omallatunnolla :)

   Poista
 3. Meillä on tuon lampun sukulainen! Tämä on ensimmäinen kerta, kun missään näen toisen lampun, jonka kuvut ovat pilkulliset. Meidän on kolmihaarainen ja lamput katsovat alaviistoon, mutta selvästi samalta tehtaalta kotoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kah, mäkään en ole törmännyt pilkkukupuiseen aiemmin! Tuo tuli talon mukana joten historiakin on hämärän peitossa. Liekö kotimainen?

   Poista
 4. odottava tunne.. malta nyt vielä vähän, ensin maalataan pääsiäismunat ja se ruoho! se ruoho pitää olla komea pyhinä..iloiset lakanat, tuostahan ne on helppo ottaa käyttöön piristävät silmiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen tulee kyllä tarpeeseen! Aion laittaa lampaan uuniin ja ottaa pitkästä viikonlopusta kaiken irti :)

   Poista
 5. Meilläkin jää puhtaat lakanat aina seilaamaan. Ensin ne jää ikuisuudeksi narulle, sitten myttynä pyykkikoneen päälle, taiteltuna kenties eteisen tuolille, siitä eteisen lipastolle, sitten ehkä sohvan nurkalle ja lopulta jo lähemmäs varsinaista paikkaa, evakkoarkkua, mutta ei ne ikinä sinne asti pääse, vaan käyttöön.. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus mietin että kannattaako lakanoita lainkaan viikatakaan kun kohtahan ne sängyssä rypistyy :D

   Poista
 6. Hitsit sinulla on nuo H&M Homen Mariannet, ostin ne harmaana (ah niin kauniit) mutta hitto kun en hankkinut myös noita punaisia. Tekisivät uudestaan.
  Samaa filttiä ollaan hiplattu ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mariannet on huiput juu, ne oli vielä jossakin ihan älyttömässä alessa kun ostin! Voikohan H&M:lle esittää toiveita? Mariannet uudestaan tuotantoon monissa väreissä ja sitten mä haluaisin myös valikoimaan sellaiset valkoiset pussilakanat joissa on mustia pilkkuja :)

   Voihan filtti :D Käy hakemassa se pois jos hinta on hyvä, se olis teillä ihan mahtava!

   Poista
 7. Ihan ajanhenkeen sopivia kuvia..lopputalven raukeutta, kevään hidasta tuloa. Odottelevia tunnelmia.
  Tuo tuoli on aivan ihanan värinen! Uusia pussilakanoita pitää minunkin alkaa katsatella ja nuo näyttää makeilta..

  VastaaPoista
 8. Ensimmäisessä kuvassa pökerryttävän ihana kattolappu. Itsellä samantapainen kermanvärisillä kuupilla. Mies-pönttö hajoittanut muut vanhat laput ROMUNA!? Voi sydän parkaa....

  VastaaPoista
 9. Sama vika täälläkin.=) Kovin on jo haaveissa päästä kaivamaan kukkapenkkejä!

  VastaaPoista