16.3.2012

Kovin erilaisia ovat he


Toinen viihtyy yksin ja hiljaisuudessa. Päivystää ja nukkuu oman tyynynsä päällä. Hakeutuu aina mahdollisimman korkealle näköalapaikalle josta käsin voi etäisenä ja kohtalokkaana hahmona tarkkailla maailman menoa. Liikkuu harkitusti, elegantisti ja hauraasti. Oman elämänsä Helene Schjerfbeck.

Ja se toinen puskee syliin tauotta, vaatii leikkimään, juoksee, riehuu ja haukkuu. Hyppää uhkarohkeasti korkealta ja pureskelee huvikseen jäätä. On kaikkien kaveri, aina, heti. Haluaa nukkua tiukasti kyljessä kiinni ja iltaisin tuijottaa pitkään ihan kuin varmistaakseen ettei ihminen yön aikanakaan katoa mihinkään.

How can two dogs of the same breed be so different?

14 kommenttia :

 1. Samanlainen vastakkaisuus pätee aika hyvin meidänkin koiriin :)

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana postaus! Kuvat täydentävät tarinaa hienosti. :)

  VastaaPoista
 3. voi että, aivan ihanat tyypit ♥

  VastaaPoista
 4. Valloittavat kuvaukset. Hassua, jälkimmäisestä tuli mieleen oma pieni poikani, hän joka avosylin ottaa maailman vastaan ja vaatii kaiken huomion heti ja täysillä.

  VastaaPoista
 5. Jännästi tulee esiin erilaiset persoonat näissäkin otutksissa. Kivat kuvat, ja kiva blogi!!

  VastaaPoista
 6. Tällä hetkellä itsellä 2 sileäkarvaista noutajaa ja ovat kuin yö ja päivä... Mageet kuvat! :)

  VastaaPoista
 7. Hihii, meidän Lola on sitten jotain noiden väliltä! Rauhallinen, mutta rakastaa syliä, ja sopivissa määrin leikkiäkin. Vähän ujostelee seuraa, mutta on kuitenkin niin lempeä heti kun tutustuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lola, mulla olis täällä hänelle kaksi ystävää.

   Poista
 8. Söpöliinejä :) haluisin toiseks koiraks just jonku tollase pikkuruisen..

  VastaaPoista
 9. Kyllä koirien luonteet tuntuvat olevan ihan ihmisiin verrattavissa, sanoo kahden koiran omistaja täälläkin... Ja jos joku väittää, etteivät koirat osaa oikeasti ajatella, väitän kyllä vastaan viimeiseen hengenvetoon asti.

  Herttaisia ovat, nuo teidänkin söpöläiset! :)

  VastaaPoista
 10. Voi ihana tuo tiikerijauhiaiskuva! Ensimmäinenkin kuvastaa runosieluista otusta hyvin :) On varmasti ihan mukavaa huomata, että omilla lemmikeillä on omat persoonallisuutensa. Älykkäitä ja yksilöllisiä olentoja nuo koirat.

  VastaaPoista
 11. Niinhän se on, ettei "rotu koiraa tee, vaan luonne". :) Meilläkin oli juuri kyläilemässä juuri samaa lajia oleva, Persoona, joka kyllä täytti koko talon. :)

  VastaaPoista
 12. Ihania pikkuisia! <3

  Kaikki ne ovat niin persoonia, ovat sitten samaa tai eri rotua.

  VastaaPoista