24.3.2012

Vitriinin raikastusKirppikseltä ostettu vitriini sai hillityn raikastuskäsittelyn. Kokonaan en olisi sitä raaskinut maalata, vuosien saatossa hunajaiseksi kellastunut pinta on niin nätti. Mutta sen sisukset uskalsin sutia kiiltävän valkoiseksi kalustemaalilla. Valkkasin astiakaapista lasiovien taakse kauniimpia ja värikkäimpiä aarteita: vasta löytynyt Nurmesniemen Pehtoori-pannu, Heikki Orvolan Mirandaa ruskeana ja turkoosina, Huuto.netistä käytettynä ostetut Paratiisi -kahvikupit ja ystävältä lahjaksi saatu koboltinsininen Marimekon Bökars-lasilautanen. Valkoista taustaa vasten niiden värit ja muodot erottuvat hienosti.


I painted the inside of my thrifted glass cabinet white. Now it´s a perfect background for my vintage finnish design treasures.
.

15 kommenttia :

 1. Tuo on kyllä niiiiiin ihana tuo sun vitriinis! Oli ennen maalaustakin, mutta nyt vielä ihanampi. Tavarat oikein pomppaavat esiin kuten itsekin totesit.

  VastaaPoista
 2. Perfect! Sinä onnellinen vitriininainen! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Miranda on vaan niin kaunis sarja. Valitettavasti Huuto.netissä ihmiset pyytävät siitä omaisuuksia :(

  VastaaPoista
 4. Mielestäni oikein sievä. Hyväksyn.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti uudistettu vitriini. Nyt ihanat astiatkin tulevat varmasti paremmin esille. :)

  VastaaPoista
 6. Todella upean näköinen kokonaisuus. Kaapin sisuksen maalaaminen kyllä kannatti. Muuten pidän minäkin tuosta hunajaisesta väristä :)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää. Oliko siinä nuo lasihyllyt valmiina? Ovatkohan olleet alkuperäisessä. Mun mielestä on hyvä tuunata näin alkuperää peittämättä.

  Mirandaa löytyy täältäkin...

  VastaaPoista
 8. Oikein ihania tunnelmia ja kauniita asioita blogissasi!

  VastaaPoista
 9. Arvoisensa sisällön on saanut vitriinisi! Kaunis kuin koru itse vitriinikin..Onnittelen onnistuneesta hankinnasta. Ja oikein teitte kun puhdistitte maltillisesti, wanhaa pitää vaalia.

  VastaaPoista
 10. Uudistus toimii vallan hyvin! Raikkaan ja sopivan modernin näköinen :)

  VastaaPoista
 11. Kaunis kuin mikäkin :) Astiat loistavat pääosassa nyt!

  VastaaPoista
 12. Erittäin onnistunut uudistus! Haaveilen meille vastaavasta huonekalusta - joskus sitten, kun on suurempi asunto...

  VastaaPoista
 13. Ihana aarrekaappi! :)

  VastaaPoista
 14. Kylläpäs raikastuikin, hieno on sisältöineen!

  VastaaPoista
 15. Tuo vitriini on totta vie kaunis, varsinainen valioyksilö! Pidän myös kovasti uudistuksesta. Täytyykin pitää kikka mielessä, mikäli joskus tulee vastaavalle raikastukselle tarvetta.

  VastaaPoista