28.10.2012

Bäk in kirppisbisnesLöysin kirppikseltä vanerikattohuoneeseen peilin.  Maalla ei ole oikeastaan ole ollutkaan kunnollista peilailupeiliä muualla kuin saunan pukuhuoneessa, tämä kaunotar paikkaa sen puutteen. Peili taitaa olla jostakin 50-luvun tienoolta, huikea rottinkikehys on muodoltaan ihan sen oloinen. Kehyksen sisällä oleva fasettihiottu peili on myös selkeästi aika vanha. Vaikka kokonaisuus näyttää kaukaa katsoen kepeältä, peili painaa tosiasiassa kuin synti. En uskaltanut sitä kaupungissa ripustaa kuvattavaksi mihinkään pieneen taulukoukkuun, siksi se noissa kuvissa lepäilee sohvan selkänojalla.

Hintaa peilikaunottarella oli 19 euroa. Taas mietin että en olisi saanut samalla rahalla uutena yhtä persoonallista mistään.

A pretty 50´s thrifted rattan mirror for our country house cost only 19 euros.


9 kommenttia :

 1. Viehättävä esine.
  Olet kanssasi samaa mieltä, parhaissa kirpparilöydöissä uniikki ja halpahinta kohtaavat.

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava löytö, olisi kelvannut minullekin :)

  VastaaPoista
 3. No oho! Ihme että tuo on säilynyt ehjänä - kiva löytö!

  Kiitos seurasta perjantaina, olipa hauska räkättää menemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maire, kiitti vaan ittelles takuumainiosta kaakatusseurasta - otamma uusiksi pian!

   Poista
 4. SarP, Intianminttu, Minna ja Silmäilijä, kiitos huikkauksista. Ja kuvitella että mä meinasin ensin jättää ton kirppikselle...

  VastaaPoista
 5. Nice! Joskus vain kertakaikkiaan onnistaa :)
  t Helena ja Blackie

  VastaaPoista
 6. Hei, ihailen aina kirppari löytöjäsi ja voi kun itse joskus löytäisin yhtä hienoja tavaroita ja noin halvalla. Mielestäni hinnat erilaisissa seconhand kaupoissa on ihan naurettavan kallit, siksi olisi todella kiitollinen jos haluaisit jakaa paikat joissa yleensä käyt. Yst Terveisin Anna V.

  VastaaPoista