22.5.2012

Vierivä kivi ei...

Kaupungissa tehdystä tapetointihommasta jäi puolitoista rullaa harmaapohjaista "Ken kiuruista kaunein" -tapettia yli. Piti tapetoida ensin makuuhuoneesta kokonainen seinä, mutta tulikin vain kolme vuotaa kaupunkikodin eteisen lyhyeen seinänpätkään. Oh well.

Himottaisi ehkä vaihtaa maalla olohuoneen vihreän tapetin (kuvassa) tilalle jo muuta. Olisikohan värin vaihtamisessa muutosta tarpeeksi? Harmaat kiurutapetin jämät riittäisivät jetsulleen...

Thinking about maybe switching wallpaper in the country living room, I would like something a little less green. 
.

12 kommenttia :

 1. Minusta vihreään taloon sopii paremmin vihreä tapetti.

  VastaaPoista
 2. Joo, samoilla linjoilla edellisen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Molempi kivampi. Anna meille ne rullat, säästän sut tapetoinnilta :)

  VastaaPoista
 4. Vanhan talon henkeen ei kuulu että tapetteja vaihdetaan sisustushaaveiden mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhan taloni henkeen se kuuluu kyllä!

   Poista
 5. Elä laita toista tapettia päälle vaan käytä johonkin muuhun.

  VastaaPoista
 6. Hei, minulla on parempi ajatus; myy tapetin jämät minulle!??! Meiltä löytyisi heti yksi seinä joka oikein huutaa uutta tapettia :-)

  VastaaPoista
 7. Hehee, tätäkin voisin ehkä harkita :)

  VastaaPoista
 8. Oi voi, jään siis odottamaan, että laitat tapetin jämät myyntiin! Ne sopisi kyllä siihen seinään kuin nenä päähän... ;-)

  VastaaPoista
 9. Vaihda vaihda!!! Tuo harmaa on ainakin minun silmään paljon nätimpi ja rauhallisemman värinen. Helpompi myös yhdistellä muihin väreihin.

  VastaaPoista
 10. Rakastan sitä harmaata, mulla onkin se kotona makuhuoneesa :) MUTTA, itse en vaihtaisi vihreätä pois, sekin on kaunis ja näytätä ihanalta teidän huoneessa! Joten itse sanoisin että älä vaihda, käytä harmaata johonki muuhun!
  Ajattelin käyttää omat jämätapettini johonki komerooven tapetoimiseen (sisäpuolella) tai liinavaatekaappiin takaseinälle.

  VastaaPoista