20.5.2012

Lainaa vain


Muutama huonekalu seilaa tarpeen mukaan minun ja siskoni kotien väliä. Jos joku kaluste jää minulle tarpeettomaksi kysyn aina ensin siskolta ottaisiko hän sen lainaan. Ja sitten taas kun sisko lakkaa sitä tarvitsemasta ehkä vuoden parin päästä, saattaa se ollakin omissa nurkissani taas tarpeen. Sama systeemi toimii toisinkin päin. Sisko osti tämän valkoisen pienen kaapin osto- ja myyntiliikkeestä. Se palveli hänen kotonaan hyvän aikaa tv-tasona ja kun se kävi epäsopivaksi, sain minä sen maalle lainaan. Jos sisko tarvitsee sen takaisin, saan varmasti  "huonekalukierrosta" ennemmin tai myöhemmin jotakin muuta tilalle. Näppärää - ja vaihteluhan virkistää.

My sister and I tend to borrow furniture from each other. There´s always something of hers in my house and vice versa. For example this little white cabinet is originally my sister´s thrifted find, but it´s now in my country house because she doesn´t need it at the moment.
 
 

4 kommenttia :

 1. kaappi on söpö, mutta kynttelikkö on niin ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja hyödyllistä kierrätystä. Tuollaisia huonekalujen kierrätystarinoita kuulisi mielellään lisääkin. Soma kaappi, mutta yhdyn edelliseen että kyntelikkö on kaunis!
  Mukavaa viikon alkua! :)

  VastaaPoista
 3. Kukahan kierrättäisi minulle tuommoisen siskon :D

  VastaaPoista
 4. Kunnioitettavaa, sekä noin ihanat välit siskoon että huonekalujen kierrätys lähipiirissä. Tuota voisi kokeilla kyllä :)

  VastaaPoista