8.5.2012

Ny arvotaan!
EDIT: Osallistumisaika on päättynyt!

Nyt kyllä arvotaan koska on melkein suvi, kävijälaskuri on pyörähtänyt yli miljoonan ja bloggerissa on ihanaa! Ajattelin että jos kerran minulla on ollut pannuonni myötä, voisin laittaa hyvän kiertoon. Tämän arpajaisvoiton on sponsoroinut vihreän talon kyökin komero, jonka uumenista löysin nämä Raija Uosikkisen suunnittelemat ja Finelin valmistamat emalipannut. Punainen "Kehrä" on tilavuudeltaan 0,6 litraa, keltainen "Primavera" reilun litran. Pannut ovat ulkopuolelta hyvässä kunnossa ja huolellisen tiskaukseni jäljiltä sisäpuoleltakin kohtalaisessa. Kuvissa näkyvätkin keltaisessa pannussa kolhu kahvan juuressa ja punaisen pannun emalivirhe nokan kiinnityskohdassa. Kansien alareunat ovat ruosteläikillä. Vanhaa tavaraahan nämä ovat, aivan siistit mutteivät mitään priimaa. Sanoisin kuitenkin että käyttöön vain! Arvonnan voittaja saa molemmat pannut.

Arvontaan voi osallistua totuttuun tyyliin ihan vain jättämällä kommentin tähän postiin. Jos haluatte, kertokaa vaikka minkälaisista postauksista tykkäätte, tai miksi luette tätä blogia. Mutta ihan pelkkä huikkauskin piisaa. Osallistumisaikaa on tasan kaksi viikkoa, 22.5. asti.

EDIT: Älkää ihmetelkö jos ette näe juuri jättämäänne kommenttia alimpana kommenttilootassa - pitää näemmä hoksata painaa tuota "lataa lisää" että saa näkyviin ihan viimeisimmätkin kommentit!

This vintage enamel pot giveaway is unfortunately only for readers living in Finland.