23.5.2012

Pannuarvonnan voittaja on...


Pannuarvonnan voittaja on selvillä! Mutta ennen kuin paljastan nimen, on huokaistava kiitokset. Kiitos ihan jokaisesta arvontapostiin jätetystä kommentista. Annoitte monta hyvää juttuideaa ja paljon kannustusta  -  ylipäänsä teitte mulle ihan kamalan hyvän mielen. Aion kellua siinä pitkän aikaa ja sen voimalla jatkaa bloggaamista entistä innokkaammin. Oli huippua myös lukea tarinoitanne ja muistoja joita vanhat emaliesineet teissä herättivät. Ja myöskin hienoa että kerroitte talohaaveistanne, toteutuneista ja vielä toteutumattomista. Erityisterveisiä kaikkiin rintamamiestaloihin siellä ruudun toisella puolella!

Keltainen ja punainen emalipannu lähtevät postipaketissa Susannalle. Onnekas voittajatar, laittaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen vihreatalo(ät)hotmail.com?


Enamel pot giveaway winner is Susanna. Congratulations!
.

5 kommenttia :

 1. Ihana arvonta, onnea voittajalle. Nyt jäin tänne ihan asumaan ja lukemaan rintamamiestalostasi, kivaa.

  VastaaPoista
 2. Moikka Annika, uusi lukija ilmoittautuu :)

  Hitsiläinen, missasin sun kivan arvonnan, olisi pitänyt olla vähän nopsampi...

  Sulla on inspiroiva, omaperäinen blogi. Erityisesti kauniit istutuksesi viehättävät. Mäkin tykkään puuhastella puutarhassa - kiva huomata, että muutkin on hurahtaneet koristeheiniin :)

  Mukavaa loppuviikkoa <3

  P.S. Tervetuloa vastavierailulle & lukijaksi blogiini Valkeat Unelmat!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut..Tulla tupsahdin .. taas..nyt liityin lukijaksikin..poikkea vastavierailulla ;)

  VastaaPoista
 4. Lotta Evelina24.5.2012 klo 13.13

  Onnea Susannalle!!

  VastaaPoista
 5. Voihan vihna; pääsi menemään ohi tämä ihana arvonta. Onnea kuitenkin ihanista ihanimman palkinnon onnekkaalle voittajalle!

  VastaaPoista