14.1.2012

Sitä sun tätä -sisustustaKirjoittelin Lilyn haastattelussa että ”Sisustamiseni on oikeastaan kiireetöntä ajelehtimista ja vastaantulevista esineistä, huonekaluista ja väriyhdistelmistä inspiroitumista." Katselin kaupunkiasunnon makuuhuoneessa aamulla ympärilleni ja totesin että kyllä se näin taitaa olla. Huonekalut ja esineet ovat löytyneet ajan kanssa mikä mistäkin.

Valkoinen yöpöytä: siskon kirppislöytö

Lamppu valkoisella yöpöydällä: saatu kummisedältä

Musta rautasänky: Ikean Tromsnes, ostettu Huuto.netistä pikkurahalla, messinkinupit maalattu itse mustiksi metallimaalilla

Turkoosi täkki sängyllä: kahden euron löytö, laajemman silkkitäkkikokoelman osa

Puinen jakkara joka palvelee toisena yöpöytänä: siskon kirppislöytö

Nivelvartinen lamppu: kirppikseltä kympillä

Valkoinen lipasto: lahtelaisesta osto- ja myyntiliikkeestä vuosia sitten

Rottinkikehyksinen peili: tuttavan purkutalosta ilmaiseksi

Sininen aasikynttilänjalka: kirppikseltä kolikolla

Metallinen lyhty: Lasi rikki, halvalla Marimekon poistolaarista

Fujiwo Ishimoton turkoosi keramiikkakukka, Anu Penttisen pinkit ja pomeranssi Vitriini: saatuja ja itse hankittuja lahjoja.

8 kommenttia :

 1. Teillä on kyllä tosi kaunista. Mutta miten ihmeessä joku löytää silkkitäkin kahdella eurolla kirpparilta? :O

  VastaaPoista
 2. Pikkuhiljaa keräileminen on paras tapa sisustaa. :) Ei mitään kaikki kerralla Ikeasta -meininkiä. Silkkitäkki ja keramiikkakukka mätsäävät kivasti.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana koti :) Tuollainen peili olisi hakusessa tai sellainen 50-lukulainen, jossa tiikkiset puuosat, toivottavasti kävelee joskus jossakin vastaan..

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta lempiblogista! Tulin kiittämään tästä kiireettömän ajelehtimisen ajatuksesta. Muutimme jonkin aikaa sitten ulkomaille, joilloin tavaroistamme karsiutui melkoinen osa. Lisäksi nykyinen asuntomme on tuplasti aikaisempien kokoinen, joten huonekaluja ja kaikenlaista sisustusta tarvitaan paljon lisää. Tietenkin haluaisin kaiken heti valmiiksi ja monta kertaa olen jo tehnyt Ikeaan pitkän ostoslistan. Aina kuitenkin päädyn selaamaan käytettyjen tavaroiden myyntisivuja netistä ja etsimään kirppiksien osoitteita. Yritän päästä malttamattomuudesta ja oppia sietämään keskeneräisyyttä, odottamaan oikeita löytöjä. Ehkä kymmenen vuoden päästä meilläkin on yhtä ihana sisustus kuin sinun kodeissasi.

  Toinen oivallus, josta haluan kiittää, on designin ja kirpppistavaran yhteensopivuus. Nyt uskon, että voin yhdistää sisustuksessa kaikkia minua miellyttäviä asioita. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Parhaat halvat täkkiapajat olen löytänyt hyväntekeväisyyskirppiksiltä, LKA:t ynnä muut, itsepalvelukirppiksillä hinnat ovat useimmiten paljon korkeammat.

  VastaaPoista
 6. Hosuli ja Annukka, kiitti! :)

  Kiitoksia, kiitos ihan mahtavan paljon kommentistasi. Tuli tosi hyvä mieli!

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä edellisten kanssa. Eteen tulevat löydöt ja persoonallisuus ovat omasta mielestäni parhainta sisustusta :) Minäkin löysin muuten sattumalta vanhemmiltani sinisen silkkitäkin ja varasin sen heti itselleni :))

  VastaaPoista
 8. Näyttää kyllä niin ihanalta! Mun sisustaminen menee pitkälti samalla kaavalla!

  VastaaPoista