23.1.2012

Sisustuskirjoja


Kävin pitkästä aikaa tyhjentämässä kirjaston hyllyä sisustusopuksista. Osa sattui olemaan hyllyssä sopivasti, pari varasin netistä etukäteen. Kaksi kirjaa pinosta olen lainannut jo monta kertaa ja aina vaan löydän niistä uutta tuijoteltavaa; Ullamaija Hännisen "Kauhalla ja vasaralla" ja Dorrit Elmquistin "Kesäkotielämää" - molemmat ovat olleet mökkiraamattujani vihreän talon hankkimisen aikoihin. Selina Laken "Romanttiset kodit" osoittautui ehkä hitusen sokeriseksi makuuni, mutta oli siinäkin silti paljon inspiroivaa. Sen sivuilta löytyi esimerkiksi neonvärisiksi maalatut vanhat tuolit joista innostuin aika paljon.

Eniten neljästä uudemmasta tuttavuudesta tykkäsin decor8 -blogin Holly Beckerin "Sisusta tyylillä" -kirjasta. Se on mahtavan paksu ja täynnä veikeitä sisustusratkaisuja ja väriyhdistelmiä jollaisia ehkä harvemmin näkee  kotimaisten sisustuslehtien sivuilla.

Odottelen vielä kirjaston varausjonossa joukon jatkoksi Atlanta Bartlettin "Hillittyä kauneutta" joka lupailee puuterisia pastellivärejä. Tykkäsin kovin hänen aiemmasta "Sisusta rennosti" -kirjastaan, odotukset ovat siis korkealla.

I found a pile of inspirational books at the local library. I especially love the "Decorate" -book by Holly Becker, who is also the author of the wonderful decor8 blog. Full of unusual decor ideas and colour combinations!

12 kommenttia :

 1. Tuo Kauhalla ja Vasaralla on oma suosikkini. Jaksan selailla sitä aina ja huokailla samalla raskaasti kateudesta

  VastaaPoista
 2. Äidille meni jouluksi tuo romanttiset kodit. Selaillessa huomasin,että siinä oli kekseliäät kohtansa.Mulla on myös "yksinkertaisesti kaunista" ja "vanhan tavaran uusi koti". Pitääkin kaivaa ne maalla taas esiin. Oletko katsellut/lukenut kirjoja "Kuningattaren kaupungissa" ja "Huvilan hengessä"? Ensimmäinen on Loviisasta ja toinen Hangosta.Tosi mielenkiintoisia!Omassa blogissani myös aiheesta. www.hullunkauppa.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Mitenköhän ihmeessä olenkin unohtanut sisustuskirjojen olemassaolon ja varsinkin lainaamisen kirjastosta! Kiitos sinulle, suuntaankin sinne heti huomenna.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanan isnpiroivasta blogista jota olenkin seuraillut j aika pitkään. Nyt kun muutit takaisin bloggeriin on uitenkin minulle palannut samainen ongelma joka oli aiemmin, feediin ei tule ollenkaan kuvia, ainoastaan tekstit... Onko jollakulla muulla ollut samaa ongelmaa tai onko sulla vinkkejä miten "ongelman" saisi ratkaistua. Muissa blogger-feedeissä ei ole mula samaa ongelmaa....

  Kiitos jos pystyt vinkkaamaan, sillä kuvathan vat niin olellinen osa blogiasi!

  VastaaPoista
 5. Noona, muuttelin vähän blogin asetuksia, näkyykö ny?

  VastaaPoista
 6. Valitettavasti ei...hmm..onkohan vika mun päässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Mäkin selvittelen vielä tässä päässä. Missähän se nyt mättää...

   Poista
  2. Haa, nyt ainakin mun readerissä näkyy kuvat, mitenkäs siellä?

   Poista
  3. Nyt näkyy kuvat! Kiitos paljon!

   Poista
 7. Täällähän on jo kaikki kunnossa. Voi kun miekin sit osaisin... Kuukausi vielä pitäs ootella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, vielä pitää läjä linkkejä korjailla mutta melkein on valmista! Mä voin olla sun tekninen tuki :)

   Poista
 8. Tuo Kesäkotielämää on mullakin ollu ainakin viis vuotta ja toiminut myös innoittajana kesäkodin laittamisessa. Se on vaan niin ihana, freshi ja ajaton...niinkuin vaan tanskalainen kesäkoti voi olla =)

  VastaaPoista