4.1.2012

Pari Berliinin herkkua


Joulun välipäivinä hyppäsimme lentokoneeseen ja matkasimme muutamaksi yöksi Berliiniin. Tavalliseen reissutapaan en juuri keskittynyt valokuvaamaan, kaivoin kännykameran kassista matkan aikana vain muutaman kerran. Kahdesta kivasta ja suositeltavasta paikasta löytyi näpsyjä, joten mainittakoon ne erikseen vaikka nähtävää ja tehtävää toki piisasi monin verroin enemmän. Ensin tuontitavarataivas OK Versand Alte Schönhauser Strassella Mittessä. Melkein ostin tuon kolmannen kuvan jätti-ison emalitarjottimen joka olisi juuri ja juuri mahtunut matkalaukkuun ja maksoi 25 euroa. Mieheni mun tykästyi senegalilaisiin muovijätteistä koottuihin naamioihin ja pakkasi punaturpaisen ison sarvekkaan tuliaiseksi matkalaukkuun.

I visited Berlin after christmas, here´s a few pictures. I liked two places especially: a little shop of imported curioisities OK Versand and the American style deli Barcomi´s.


Samalla suunnalla Mittessä sijaitsi amerikkalaistyylinen deli Barcomi´s. Kävimme siellä pariinkin otteeseen kun niillä nurkilla liikuimme. Bagelit olivat lämpimiä ja mahtavan hyviä ja jäätee sopivan kirpsakkaa. Mutta ennenkaikkea paikasta teki mukavan erinomaisen hyvä ja skarppi palvelu. Kahvittelemaan ja herkuttelemaan sai tulla berliiniläiseen tyyliin koiran kanssa, siitäkin kovasti tykkäsin.


5 kommenttia :

 1. Voi Berliini, lempikaupunkini. <3 Toivottavasti teillä oli ihana reissu!

  VastaaPoista
 2. Olipa kivoja vinkkejä! Kiitos! Itse suuntaan kuukauden päästä Berliiniin ekaa kertaa. Odotan innolla reissua. Muualla Saksassa on pariin otteeseen tullut käytyä, mutta Berliinin olen tähän asti onnistunut kiertämään. Pitkä viikonloppumme voi kyllä käydä lyhyeksi, kun niin paljon nähtävää ja käytävää tuntuu sieltä löytyvän.

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 3. Oi, minulla oli pienenä juuri tuollaisia puna-asuisia keinuvia haulinukkeja! Kiitos muistutuksesta, ne täytyykin saada jonnekin esille. :)

  Berliinissä pitäisi käydä pian uudestaan, tuo paikka menee ehdottomasti vierailulistalle.

  VastaaPoista
 4. Kivannäköista meininkiä. Ihastuin tuohon pallokätiseen, jouluiseen asuun puettuun nukkeleluun. Minulla oli lapsena samanlainen, mutta eri värinen. Muistan vieläkin sen äänen kun nukkea tönäisi ^^

  VastaaPoista
 5. Oijoi, Berliinikuume sen kun kasvaa! Taas.

  VastaaPoista