12.1.2011

Hapokasta


Ah viisasta joulupukkia joka toi männävuonna mitä mainioimpia lahjoja. Tässä lahjuksista yksi, neljä Grapponia jälkiruokakulhoa huikeassa hapokkaan neonkeltaisessa värissä. Sopivat sarjaksi vanhempien häälahjaksi saaman kulhokaksikon kanssa.

Grapponia glassware by Nanny Still for Riihimäen lasi. I simply love the fierce yellow colour.

.

7 kommenttia :

 1. Hapokas on kyllä onnistuneesti sanottu tuosta väristä. Minulla on yksi tummansininen kippo jonka sain kummitädiltäni. Ei ole vielä tullut kirppareilta kaveria vastaan, heti ostaisin.

  Tuolta alempaa bongasin, että teillä tulee polttopuut samalla systeemillä sisään kun meillä :)

  VastaaPoista
 2. Jälkiruokakulhot ovat kyllä melko hapokkaat! Omistan itse anopin ja apen kihlalahjaperintönä samaisia kulhoja puoli tusinaa. Vähän vain arastelen niiden käyttöä tuon värin takia. Miltä mansikkarahkakin näyttää neonkeltaisessa loisteessa? :D Täytyisi vaan rohkaistua, ja ottaa ne käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Hahaa, hapokas todella on osuva sana näille. Omallakin äidilläni on juuri noita samoja hapokkaan keltaisia, häälahjana nekin saatu. Taisivat olla suosittuja häälahjoja aikoinaan...

  VastaaPoista
 4. Hapokas on loistava sana näille:D Multa löytyy juomalaseina 6 kappaletta samaa väriä. Saimme ne häälahjaksi karattuamme naimisiin 2004. Alunperin lasit tulleet sukuun appivanhempien häälahjaksi v. 1970.

  VastaaPoista
 5. Ihana väri kyllä. Meilläkin on samanväristä lasia, toista sarjaa vaan. Harmi kun nykypäivän lasitavara on vähän pliisua.

  VastaaPoista