5.1.2011

Vuosi vihreässä talossa - heinäkuu 2010

Astioiden hurmaavaa sillisalaattia: venäläinen kukkoteekuppi, vanhempien häälahjagrapponiaa, hedelmien alla Fasaania(ko tuo on?)ja taustalla turkoosi Saara Hopean näppyläkulho.

Pictures from July 2010.Kesävieras teki järjettömän hyvää piirakkaa amerikkalaisella ohjeella, omenaa ja saksanpähkinää.Asetelmien kuvaaminen keittiön pöydän nurkalla jatkui. Nämä otokset ovat omia suosikkejani, tykkäsin pöydällä silloin olleiden esineiden värien yhdistelmästä erityisesti.


Mahottoman hyvä kalakeitto, jonka kruunasi pinnalle lorautettu tilliöljy. Ostin kesän mittaan kirppiksiltä Glorian ruoka ja viini -lehtiä ja testailin simppeleimpiä reseptejä.Heinäkuun kirppislöytöjä olivat muun muassa ruusukuvioinen tyyny ja vanha aurinkopeili. Kaupunkikotiin ajautui ystävän varastosta Lisa Johansson-Papen kaunis kultavalkoinen jalkalamppu.


8 kommenttia :

 1. Mäkin tykkään ihan älyttömästi näiden kuvien värimaisemista ja keittiönpöydän sommitelmista.. Lisäksi tulee tajuton nälkä, vaik justiinsa söin.

  VastaaPoista
 2. Minun pöydällä on astioiden sekamelska. Erilaista kippoa ja kuppia, mut jotenkin se on kiva väriläiskä koko pöytä. Tuo sinun kukkokuppisi on IHANA!

  VastaaPoista
 3. Huokailen täällä itekseni näille ihastuttaville kuville ja tunnelmille. Ja salaa toivon kutsua ensi kesäksi taas, ku viimeks meni pieleen. ;)

  VastaaPoista
 4. Oi että tuo ruusutyyny on edelleen ihan henkeäsalpaavan kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kaunista on.

  Ps. Mullon ohje tohon piirakkaan...

  VastaaPoista
 6. hr, kutsu on edelleen voimassa, ehottomasti!

  Rilla, ohje jakoon, nythetinyt!

  VastaaPoista
 7. Mukavia kuvia, joissa koukuttavinta on, että vaikka Trendi -lehti onkin pöydällä, kaikki ei ole liian täydellistä.

  VastaaPoista
 8. Uusi blogituttavuus, kivoja kuvia.

  VastaaPoista