30.1.2011

Vaaleanpunainen ovi


Talo kaipaa uutta maalia pintaansa. Kuvassa näkyvä varjon puoli on vielä kohtuullisessa kunnossa mutta eteläinen, auringon koviten korventama seinä huutaa jo apua. Seinäin väriä ei tulevassa hikisessä maalausurakassa liene tarpeen lähteä muuttamaan. Vihreä talo on kauniin sävyinen ja saanee jatkossakin olla vihreä.

Aloitin julkisivuremontin kesällä ulko-ovesta: maalasin sen uudelleen samalla värillä kuin se aiemminkin oli sivelty, somalla haalean vaaleanpunaisella.


11 kommenttia :

 1. pitääpä kommentoida että en lähtisi minäkään värejä muuttamaan. Kauniit ovat juuri noin!!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahottoman sympaattinen ovi!!!

  VastaaPoista
 3. Meillä olisi kans ensi kesänä edessä ulkoseinien maalaus. Mekään emme halua vaihtaa talon väriä, sekin on juuri passeli vihreänä ;) Mutta vanhat lateksit pitäisi raaputtaa pois ja tilalle maalata pellavaöljyllä. Siinä on ilmeisesti kauhea urakka, niin meille ainakin kaikki kertoo...

  VastaaPoista
 4. Mun kudonnan ope oli vahvasti sitä mieltä että vihreä ja vaaleanpunainen on ainoat värit jotka ei yhteen sovi. Itse tohdin olla erimieltä; juuri symppis tuollainen vaaleanpunainen koti ovi. Tekee varmasti kotiin palaamisesta entistä ruusuisempaa :)

  VastaaPoista
 5. Mitä minä juuri jostain luinkaan...pinkki rauhoittaa, elvyttää, lohduttaa, tuo elämään softia tyylikkyyttä...Tarvitsen pinkkiä enemmän kuin rakasta Geisha-suklaata.

  Tietty vanha vihreä on oivallinen värivalinta.

  PS. Blogissani on arvonta.

  VastaaPoista
 6. Ovi on ihana! Ja tosiaan, kyllä vihreän talon on syytä olla vihreä. Voi mika ihana alelöytä edellisessä. Olisin itsekin ostanut kiljahdellen ja hyppien riemusta! Kelpaa keinutella.

  VastaaPoista
 7. Jos ei tuosta ovesta tule hyvälle tuulelle, niin ei sitten mistään. :)

  VastaaPoista
 8. hieno vihreä väri talossa. ovi, no se on maku asia. se vois olla jos minä maalaisin tuon kivijalan värinen. tumma harmaa rauhallinen sävy.
  talo on kaunis lasikuisteineen.
  pinkki on aika rohkea väri ja jos itse tykää niin mikä että . pääasia että itse tykkää.

  VastaaPoista
 9. Teidän talo on just niin nostalginen väreineen kaikkineen. Seuraan aina mielenkiinnolla miten osaatkin hankkia ja laittaa sinne kaikkea sen tyyliin sopivaa. Tykkään kovasti teidän kodista vaikka omani on tyystin erilainen!

  VastaaPoista
 10. Kaunis on talonne väri, onneksi olet päättänyt sen säilyttää. Minulla on sama maalausurakka ensi kesänä edessä, helmenharmaasta olen haaveillut!

  Minulla on sinulle pieni muistiainen blogissani ;)

  VastaaPoista