13.9.2018

Uuteen taloon vanhat kalusteet - olohuone

Tässä tulevan olkkarin sisustuksen kulmakiviä. Ei olekaan pääasiassa kalusteita, vaan matto, lamppu ja orvokki! Lamppu on Lisa Johansson-Papen 60-luvulla suunnittelema, sen olen ostanut ystävän varastosta. Paksu villamatto on vanha marokkolainen, se puolestaan tuli meille toiselta ystävältä vaihtokaupalla. Ja Birger Kaipiaisen jättisuuren keraamisen seinätaulu-orvokin ostin jokunen vuosi sitten panttilainaamosta.


Pari kalustettakin olkkaria varten löytyy. Ensin on tämä ihana talonpoikainen astiakaappi jonka hankin Tori.fi:stä ja taannoin tuunasin. ja sen vieressä Eero Aarnion rottinkinen juttujakkara joka löytyi käytettynä Facebook-kirppikseltä.

Meillä on nyt käytettynä ostettu Artekin valkoinen sohva (sen kulma pilkistää tuossa yllä olevassa lamppukuvassa), mutta se on käynyt liian pieneksi. Isompi sohva on etsinnässä. Samoin hankittavaksi tulee jonkinlainen sohvapöytä, sellaista ei ole ollut ollenkaan. Täytyy löytää siis jotakin joka rimmaa noiden kulmakivien kanssa. Olkkari ja keittiö ovat tulevassa talossa yhtä tilaa, joten olkkarin kalustukseen laskettakoon myös ruokaryhmä. Nykyisestä ruokapöydästähän tulee minulle työpöytä, joten isompi pöytäkin täytyy metsästää. Nämä ovatkin varmaan ne suurimmat hankinnat jotka talon sisustusta varten tarttee sitten tehdä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti