12.9.2018

Uuteen taloon vanhat kalusteet - lapsen huone

Lapsen (aka Pikkumussukan) huoneeseen löytyy kotoa jo pari kalustetta, molemmat Muuramea. Käytettynä ostetut Jolla-sänky ja TV-tasona palvellut Iso Kaksonen pääsevät siellä hyvään käyttöön. Niiden lisäksi nyysitään Vihreän talon yläkerrasta pari täyspuista 50-luvun kalustetta. Säilytyskalusteeksi tulee vanha loimukoivuinen kaappi ja kirjoille tuo kivan muotoinen seinähylly. Molemmat tuovat vähän lämpöä vitivalkoisten Muuramelaisten rinnalla. Lapsosen huoneen seiniin olen tuumannut jotakin vähän voimakkaampaa väriä joka sitten yhdistäisi kivasti valkoiset ja koivunväriset kalusteet.

Mitä vielä puuttuu; pöytä ja pari tuolia. Etsinnässä on Artekin lasten puolipyöreä pöytä ja pari N65-tuolia valkoisella pinnalla. Katsotaanpa jos jostain vielä löytyisi käytettynä ennen kuin talo valmistuu. Ja jotakin pehmeää ja löhöiltävää kaivataan ehkä myös. En tiedä vielä olisiko se jotakin pehmeää rahia, sohvaa, daybediä vai mitä.

2 kommenttia :

  1. Minä olen oastanut perus vaahtomuovipatjan (9cm), jonka olen katkaissut keskeltä ja ommellut niihin päälliset. Ne ovat kyllä olleet kivat. Voi istuskella niillä, maata niiden päällä kun lattialla pelaa/piirtää, niistä voi tehdä majan, niiden päälle voi hyppiä sohvalta, ja ovat myös hyvät jumppa-alaustat. Niin ja kun niiden päälle vetää muotoon ommellun lakanan niin niistä saa myös hyvän vieraspatjan. =)

    VastaaPoista