18.9.2018

Uuteen taloon vanhat kalusteet - makuuhuone

Tulevan talon makkarin sisustussuunnitelma on simppeli: sänky ja vuosia sitten lahtelaisesta osto- ja myyntiliikkeestä löytynyt vanha puinen lipasto. Lipasto sijoitettanee niin että se toimii samalla yöpöytänä, eli laskutilana ja paikkana pienelle lampulle sängyn lähettyvillä. Lisäksi lattialle laitetaan  pieni pörheä villamatto, jotta aamulla noustessa voi upottaa heti varpaat johonkin lämpimään ja pehmeään. Se näkyykin tuossa kuvassa meidän sängyn vieressä.

Kalusteita tulee siis vain nämä kaksi näillä näkymin. Sisustuksen koukku olisikin sitten seinien sävy, jota paraikaa ankarasti pohdin. Joku ihana levollinen väri joka tekee huoneesta valmiin oloisen niukasta kalustuksesta huolimatta.


1 kommentti :

  1. Meillä jätin makuuhuoneen seinät neutraaleiksi ympäriinsä,kun en keksinyt oikein mitään. Ajattelin,että luon esim.tekstiileillä pehmeyttä tilaan. Mutta nyt vähän harmittaa valju olemus, mielessä siintää yhdelle seinälle jokin syvän sinivihreän tumma sävy tai jotakin siihen suuntaan, tunnelmaa luomaan. Toivottavasti sulla lopputulos kuitenkin onnistuu :)

    VastaaPoista