27.7.2013

Jos se olis keittiössä...


 


Valkoinen naulakko roikkuu edelleen saunan pukuhuoneessa, mutta piti testaamani että JOS se olisikin keittiökäytössä hyllynä niin toimisiko? Ronttasin taannoin mökin keittiöstä muutamia kivoja astioita naulakkoon saunalle ja mallailin. No oishan se kyökkihommiinkin hyvä, ehkä se joskus niihin siirtyykin. Maalle kyökkiin se ei mahtuisi kun ei ole yhtään tarpeeksi leveää ehjää seinänpätkää, mutta kaupunkiin se passaisi kyllä. Ehkä sinne sitten jos joskus myllerrämme kaupunkikeittiöstä enemmän omannäköistä; yläkaapit pitäisi silloin purkaa, seinä kaakeloida, valaisimet vaihtaa ja sen sellaista.

Testing if the coat rack would function as a kitchen self.  Maybe some day it will if we decide to renovate the kitchen in our city apartment.
.

19 kommenttia :

 1. ..samaa mieltä! Ihanat nuo astiat..

  VastaaPoista
 2. Et sitten malttanut olla kokeilematta ;).
  Hyvältä se näyttäisi noinkin.
  Kalavadillekin ihan oma koukku.
  Minustakin sinulla on aivan ihania astioita.

  VastaaPoista
 3. itse löysin meidän varastosta lähes samanlaisen naulakon kuin sinulla(entisten asukkaiden sinne hylkäämä)- metallisen värinen ..ja keittiöön se päätyi, siihen pystyi vielä laittamaan irtokoukkujakin,joten sain melkein yhden kaappihyllyn tyhjäksi tämän ansioista ja on niin näppärästi käden ulottuvilla.

  VastaaPoista
 4. Toimii se näinkin, mutta itse pidän kyllä vielä enemmän nykyisestä käyttötarkoituksesta ja sijainnista :) Näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta mustaa seinää vasten.

  VastaaPoista
 5. se kyllä totta,että tuo musta seinä taustana on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komiasti erottuvat nuo vaaleat asiat sitä vasten, totta.

   Poista
 6. On se kyllä hieno naulakko.

  Meillä taitaa alkaa pian se keittiön myllerrys.. Tahtoisin kaik yläkaapit hiiteen, mutta sitten tulis säilytysongelma. Pitänee etsiä joku kultainen keskitie, jättää osa yläkaapeista ja laittaa muutama hylly kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kutkuttava keittiömyllerrys! Olispa kivaa jos sitä saisi seurata Villa Inkerissä.

   Poista
 7. Passais tosi hyvin keittiöönkin. Ja tosiaan ihania noi hyllyn päällä olevat asiat. Sääli ettei omaan pikkuruiseen mökkikeittiöön mahdu mitään kauniita asioita esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joanna, sun mökkisi näyttää NIIN kauniilta.

   Poista
 8. Toimii se. Täytyy pitää sormet ristissä, että löydät toisen samanlaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, juu :) No aikaa etsiä ainakin on kun ei ole keittiöremonttia vielä näköpiirissäkään.

   Poista
 9. Meillä on kaksi hattuhyllyä keittiössä, tiskipöydän yläpuolella. Hyllyjen ylätasoiksi laitettiin vain liimapuulevyä, jotta purkit pysyvät paremmin pystyssä. Hyllyt ovat ns 40-50-lukulaisia, loimukoivun kaltaisia, kunnon metallikoukuilla ja pyöreillä puutangoilla varustettuja.
  Kaakeleiden yläpuolelle laitettiin hyllyjen taakse "tapetiksi" harmaa peltilevy.
  On mielestäni aika kaunis seinä, jota voi hyvin hyötykäyttää ruokaohjeiden sekä hauskojen magneettijuttujen taustana.
  Eli, hattuhylly kuuluu ;) keittiöön!

  VastaaPoista