24.7.2013

Naulakko

Löysin soman valkoiseksi maalatun metallinaulakon osto- ja myyntiliikkeestä ja keksin sille heti muutamankin sijoituspaikan. Nyt ensialkuun se ruuvataan saunan pukuhuoneeseen vaatenaulakoksi ja hyllyksi johon saa puhtaat pyyhe- ja peflettipinot. Mallailin jo ja se näyttää ihan mainiolta mustaa hirsiseinää vasten.

Jos joskus tekisin kaupunkikotosalla keittiöuudistuksia, voisi tästä naulakosta tulla ylakaappien tilalle kattilankuivatushylly. Koukuissa voisi silloin roikottaa yhtä ja toista. Toimisi varmaan kyllä semmosena "sivupöytänä" tai laskutasonakin - vaikka tuossa kuistilla missä nämä kuvat räpsäsin.

This old coat rack will come handy in sauna dressing room for hanging clothes and storing towels.
.

7 kommenttia :

 1. Soma soma soma soma! Minullakin olisi tuolle 100 ja 1 paikkaa johon laittaa. No okei, ehkä paikkoja olisi 3. Aivan ihana löytö, toivottavasti hymysi nousee korviin aina kun naulakkoa käytät! Kateellinen! Pitääkin pitää silmiä auki, ennen tätä en tajunnutkaan kuinka paljon kaipaan kaunista naulakkoa!

  VastaaPoista
 2. Ääk, tommosta oon ettiny. :D Se on kyl niin kiva.

  VastaaPoista
 3. Se näyttää varmasti upealta uudella paikallaan! Hyvä löytö :)

  Siulla kun on kokemusta vanhoista emaliastioista, niin mietin, osaisitkohan vastata kysymykseeni, joka löytyy täältä: http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2013/07/kirppishaukka.html
  Olen kiitollinen kaikesta lisätiedosta!

  VastaaPoista
 4. Jep, huippulöytö! Kelpaisi tännekin... :)

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan loistava idea hyödyntää keittiössä!
  Ja miten herkkä hän on! Sopii varmasti mihin vaan.

  VastaaPoista