21.6.2012

Olohuoneen värit


Sinapinkeltainen-turkoosi-pinkki. Saankohan tosta väriyhdistelmästä koskaan tarpeekseni?


Mustard yellow, turquoise and barbie pink are my livingroom colours.
.

10 kommenttia :

 1. Tässä on itselleni monta, vähän vierastakin väriä mutta kylläpä ne yhdessä hyvältä näyttää. Tuolla on hyvä vietellä kesäpäiviä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä värisilmä. Olen itsekin yrittänyt etsiä sinapinkeltaisia verhoja.

  VastaaPoista
 3. Väriyhdistelmä on raikas! ja tapettikin on ihana! :)

  VastaaPoista
 4. Mä en ainakaan saa tarpeekseni tuosta väriyhdistelmästä! Kauniit kuvat. Aurinkoa juhannukseen!

  VastaaPoista
 5. Värit ovat yhdessä varsinainen namu! Uusi tapettikin on tosi hyvä. Vanha tapettikin oli ihana, mutta kyllä tämä uusi tekee huoneesta kutkuttavan raikkaan. Itse en luultavasti olisi ikinä uskaltanut vaihtaa hyvää, tässä hyvä oppitunti minulle - ei saa pelätä muutosta.

  VastaaPoista
 6. Mulla on myös villitys sinapinkeltaiseen, mutta violetin ja turkoosin seurassa. Olen karsastanut vaaleansinistä sairaalavärinä vuosia, mutta kyllähän tuo nyt näyttää tajuttoman hyvältä tuossa teidän seinällä :D

  VastaaPoista
 7. Aah, tuo tapetti on kyllä NIIN ihana! Hyvä väriyhdistelmä, itse en edes osaisi yhdistää noita värejä. Enpä taida muutenkaan olla mikään yhdistelijätyyppi;) Tämä sun blogi on kyllä niin inspiroiva ja saa hyvälle tuulelle! Onnea muuten kirppislöydöistä!

  VastaaPoista
 8. Blogisi on aivan ihana. Eilen illalla selailin nettiä ja satuin tämän löytämään, kohta olen lukenut läpi! Itsekkin olen aloittanut jonkinlaisen blogin, mihin kirjoittelen mm. kirpparilöydöistäni ja sisustustavaroistani. Käsitin, että sinulla on siis rintamamiestalo kaupungin ulkopuolella ja asunto kaupungissa? Tuo vihreä talosi on aivan mahtava, siellä on juuri sellaisia sisustusjuttuja mitä itsellenikin haluaisin :). Jatkan kyllä varmasti tämän blogin seuraamista nyt kun löysin!

  VastaaPoista
 9. Tämän hetken suosikkivärini yhdessä! Oranssissa on vain sitä jotain, olen hulluna siihen. Ja ihania pikkukavereita päässyt kuviin myös. :)

  VastaaPoista