20.6.2012

Dagens kirppislöydöt


Kesä! Kirppisretket! Eikä aina haittaa vaikkei mitään aarteita löytyisikään, kun reissuillansa saa katsella vaihtuvia maalaismaisemia. Lauantaina kyllä tärppäsi, löytyi yhteensä kympillä kannellinen emaliastia ja kaljapullonruskea Kivi-tuikku. Täräyttävän hieno punavalkoinen emalikippo oli melkomoinen löytö; se on aivan käyttämätön ja kyljessä on vielä kiinni ikivanha hintalappukin. Liekö hinta joskus markka-aikaan ollut 5,15?


My latest flea market finds: Brown Kivi glass tealight (by Heikki Orvola for Marimekko) and an old chinese red and white enamel bowl with a lid, five euros each.
.

12 kommenttia :

 1. Hieno emalikippo!

  Mua jäi pitkäksi aikaa vaivaamaan, kun kommentoin aikoinaan siihen Pehtoori-löytöön, että ei kai se hinta mikään löytö ollut. Vasta sen jälkeen aloin toden teolla kiinnittää huomiota kirppareilla niiden hintoihin ja tajusin, että olin jäänyt kehityksessä vuosia jälkeen. Nolotti, koska henkeen ja vereen kirppari-ihmisenä tiedän, ettei mikään ole ankeampaa kuin joku ilonpilaaja hyvän löydön jälkeen.

  Toivottavasti ei muistella pahalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tietenkään muistella pahalla, LauraV :)

   Noin yleisestiottaen näkisin että kirppishinnat on aina joka tapauksessa suhteellisia: se mikä yhdelle tuntuu yleiseen hintatasoon nähden kalliilta, saattaa jollekulle toiselle olla edullinen hinta jostakin mitä on etsinyt kauan. Joskus tulee maksettua jostakin iloisesti ylihintaa, jos on kovat himarit saada esine omaksi. Ja toisaalta toisinaan jää hyllyyn halvempikin aarre, koska sille ei ole juuri tarvetta. Että kyä täällä saa hintojen halpuudesta/kalleudesta eri mieltäkin olla, sehän on vaan kiinnostavaa!

   Poista
 2. Tuo emalikattila/kulho on kyllä mieletön löytö! Kuviointi ja väritys ovat erikoiset ja nätit. :)
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Täräyttävän hieno on juuri oikeat sanat kuvailemaan kippoa! Leppoisaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Tuo emaliastia on varmasti VANHA, koska minä löysin samanlaisen (mutta lommoisen, ruostuneen ja kannettoman) isomummulastani, jossa kaikki on melkoisen vanhaa ja jossa ei olla asuttu kymmeniin vuosiin... Kauniita löytöjä♥

  VastaaPoista
 5. Itse löysin kirpparilta tuon samaisen kannen. Olit onnekas kun löysit molemmat!

  VastaaPoista
 6. sisustukseen rakastunut poika21.6.2012 klo 13.00

  löysin tien tänne blogiisi ja selailin vähän aikaa ja oi että rakastuin! ois kiva jos voisit laittaa blogisi blogloviniin että sen kautta voisin alkaa seuraamaan kun ei tuota blogger tunnusta ole :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa kun löysit tänne! Ja tuolta löytyy: http://www.bloglovin.com/en/blog/3231077/vihrea-talo

   Poista
 7. Mainioita juhannusta teille ja kiitokset huikkauksistanne! :)

  VastaaPoista
 8. Täräyttävä oli myös elämys, kun näin tuon kuvan. Se toi mieleen lapsuudenkotini, äidilläni oli tismalleen samanlainen kippo joskus ennenvanhaan. Vieläköhän se on tallella? Muista lapsena ihmetelleeni tuota kuviota, koska siinä mielestäni oli pörrötukkaisia heppuja rivissä, joka toinen ylösalaisin. :)

  VastaaPoista
 9. Ihan mieletön blogi kuvineen! Olen myyty. Kohta tunti vierähtänyt blogisi parissa! Saisinkohan lainata yhtä kuvaasi, kun teen paikalliselle fb-kirpulle ostoilmoitusta? Ostin kirpulta puna-valkoisen emalikannen ja hakusessa nyt tuo kaunis kulho. -Sanna Salosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Sanna, ihan mahtavaa että tykkäät! Lainaa vain kuvaa, mukavaa että kysyit luvan.

   Poista