19.6.2012

Suomalaista lasiaMinipieni, mukavan sekalainen värikimara suomalaista lasia makuuhuoneessa lipaston päällä; Nanny Stillin keltainen Grapponia -jälkiruokakulho, Heikki Orvolan Marimekolle suunnittelema violetti Bökars -lasilautanen ja ruskea Kivi -tuikku, Oiva Toikan kirkas Kastehelmi -kääntömaljakko ja Saara Hopean turkoosi Näppyläkulho. Ja sitten on vielä tuo tunnistamattomaksi jäänyt, kirppikseltä löytynyt meripihkan värinen tuikkukippo. Olisko kotimainen sekin?
  
A tiny collection of old finnish glass design on the bedroom dresser. A mix of colours I love. 

 

12 kommenttia :

Kirpparikeiju kirjoitti...

Ohhoh, ohhoh. Meillä on koti-kotona tuommoisen keltaisen Grapponia-sarjan maljakko. Aina olen siitä tykänny, mutten tiennytkään, että se on nimekästä lasia.

sanna kirjoitti...

Suomalainen lasi on aina todella kaunista. kauniin asetelam olet niistä tehnyt. Noita teidän mahtavia tapettteja ihailin myös :)

laurar kirjoitti...

Hieno kokoelma ja asetelma. Ja kiitos, opinpahan just että Grapponia ja Kastehelmi ovat kaks ihan eri asiaa.

Saija kirjoitti...

Kauniita kaikki tyynni! Tuo kääntömaljakko on ihana. Värikäs lasi on vienyt minunkin sydämen. Täällä kotiseuduilla juuri hamstrailen ihania kipposia ja kupposia ja mietin että mihin ne sitten mahdutan, kun pääsen kotiin... :)

Hurmioitunut kirjoitti...

Ihana värikimara!

Mani kirjoitti...

Kyllä. (Huokailee.)

Kristi kirjoitti...

Olen sama mieltä - suomalainen lasi on niin kaunis. Itse olen koukossa meidän virolaisesta lasista ja juuri eilen sain omaksi Tarbeklaasin klassikkoon - Noon kuppit (http://idemulgu.wordpress.com/2012/06/19/noon/). Olen nyt tosi onnellinen!
Sulla on niin ihana blogi, tästä olen myös koukossa :)

Tähtianis kirjoitti...

Nuo Grapponiat on niin kauniita ja varsinkin keltaisena! Minulta löytyy Kannu ja 5 lasia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lasi-esineitä tosiaan. Ja kyllä vanha kastehelmi voittaa uustuotannon, esim uudet leipäkautaset on aika raskaat ja kömpelöt vanhoihin verrattuna. Tuo meripihkan värinen tuikkokippo on joko Orvolaa tai Toikkaa, olen nähnyt kirkkaana samanlaisen, taitaa olla vähän uudempaa tuotantoa kuin muut. Siitä ilmeisesti lähtee yläosa irti? Kaunis on ja kaunis kokonaisuus muutenkin.
T Marja Mikkelistä

Jonna kirjoitti...

Mulla on kanssa sellainen kutina, että tuo tuikkukippo olis Heikki Orvolan suunnittelema.

Anonyymi kirjoitti...

Sinun kotisi on niin kaunis ja sa kunniotat kaikkea suomalaista ihana tulee suomeen niin ikava kun katson sun blogia miten hyvan nakoine toi sauna on mustana ai,etta ihan kateeksi kay

Tippytoes kirjoitti...

Wau mikä tapetti!! Lipasto näyttää ihanalta sähkönsinistä vasten!
http://t1ppytoes.blogspot.fi/