15.6.2012

Purkit hyllyssä

Kirppikseltä löytynyt hylly kyökissä on nyt maripurkkikokoelman valtaama. On Kujaa, Muijaa ja Sanna Annukan Kanteleen kutsu. Ja sitten on radio, joka raikaa iskelmää aamusta yöhön.


Marimekko tins on the thrifted kitchen shelf. And a radio that plays nostalgic music all day.
.

5 kommenttia :

 1. Hauskaa, just eilen löysin iltatorikirppikseltä sinisen Muija-purkin. Hinta oli seitsemän euroa, ei minusta paha.

  VastaaPoista
 2. Vähän voisi olla kade, mutta parempi ihminen minussa taitaa vain onnitella hienosta kokoelmasta;) En ole vieläkään onnistunut löytämään tuota Mikkiä, vaikka sellainen meillä kotona pyörikin joskus 30 vuotta sitten...

  VastaaPoista
 3. Peltisiä purkkiaarteita ei kai koskaan voi olla liikaa! Tosin viime aikoina olen hieman joutunut rajoittamaan purkkikokoelmani kasvattamasti säilytystilojen puutteessa, ja mieheni kauniisti kysyessä kuinka monta peltipurkkia yhden ihmisen tarvitseekaan omistaa? Hyvä kysymys, jota olen pohtinut monta kertaa ennenkin. Vastasin hänelle nauraen, että ovathan ne niin kauniita ja käteviä!

  :) Petra

  VastaaPoista
 4. Joo..täälläkin yksi purkkikärpäsen purema! Sain puremann vasta viimetalvena, joten montaa ei ole vielä verkkoon tarttunut. On ne vaan niin hyvännäköisiä nuo Sinun purkit! Kivaa että on jo noin hyvä kokoelma. Ja niihin uppoaa paljon pientä sälää..ja jos ei muista mitä siellä on niin nostaa vain kantta :-) ( Tai, taakse voi laittaa pienen etiketin? )

  VastaaPoista