7.11.2011

Tiivistys




Suoritin kevyttä huushollausta aamiaisen lomassa ja liimailin vastaremontoituihin ikkunoihin tuliteriä tiivisteitä. Hommia pitää tehdä silloin kun huvittaa ja kahvihörppyjen välissä tiivistytti. Rautakaupan poistokorista halvalla löytynyt kapoinen tiivistenauha oli juuri sopivaa talon ikkunoiden ahtaisiin karmeihin. Noudatin ikkunaremonttimiesten tiivistysohjeita orjallisesti; vain sisäikkunaan, ei rakoja. Saas nähdä pysyvätkö huuru ja hojo loitolla.

Weatherstripping the newly renovated windows in between morning coffee sips.

6 kommenttia :

Saija kirjoitti...

Jaahas, tarttis itsekin sama homma tehdä, niin ei ehkä niin paljon hytisyttäis kahden peiton alla. Sulla onkin uudet hienot ikkunat...mun pitäis selvittää ehkä ohjeet että vedetäänkö ne vanhat tiivisteet vaan pois ja siihen sitten uutta päälle? Luultavasti, näin maalaisjärjellä ajateltuna.

Hosuli kirjoitti...

Taas nuo ihanat Kivet! Voi kun ne ovat sieviä. Ja avokadosiivuja viikonloppuaamiaisiin, joo!

Tiina kirjoitti...

oih. näyttääpä voileipätarjotin herkulliselta!

Ninni kirjoitti...

Jos huuru on ongelma niin suosittelen ikkunoiden väliin pumpulia ja tulitikkurasiaa tai niitä laukkujen mukana tulevia silicon pusseja. :)

alk talk, no sense kirjoitti...

eeeeeei meillä on tiedossa sama operaatio. mut ei oo kyl vastarempatut ikkunat vaan vanhat ja rämät. hauskat kuvat!

Laurakaisa kirjoitti...

Ainakin meillä pysyy, vaikka ikkunat eivät vielä olekaan remonttia läpikäyneet. Samalla meiningillä on tiivistetty, ja täksi talveksi ajateltiin vielä kokeilla liimapaperivarmistusta. On vaan ollut niin leudot kelit ettei ole tullut ryhdytyksi siihen operaatioon vielä...

Kiitokset kivasta blogista, se tuo ainakin minun arkeeni aina palasen kauneutta.