27.11.2011

Paluu bloggeriinJo hetken on ollut ikävä entisiin aikoihin. Divaaniblogit on hieno sisustusblogikeskittymä ja siinä on ollut (ja on!) ilo olla mukana. Tällaisia paikkoja joissa mainioita sisustusblogeja kerääntyy lukijain löydettäviksi soisi olevan enemmänkin. Blogeja on niin paljon että uusien hyvien tuttavuuksien etsiminen runsaudesta on toisinaan vaikeaa.

Olen nyt sopinut että Vihreä talo jatkaa Divaaniblogeissa vielä tammikuun loppuun. Ja hyvillä mielin jatkaakin, kaikki on täällä porukkaa myöten mainiota. Sitten palaan takaisin bloggeriin jatkamaan näitä romuhorinoitani entiseen tapaan itsenäisenä talollisena.

Toivottavasti seuraatte mukana paluumuutossa. Ilmoittelen siitä vielä lähemmin sitten tammikuussa.

This blog will be moving back to blogger in the end of January. I´ve loved blogging in Divaaniblogit, but at the same time I miss my days of independence. I´ll let you know more when the time of the move arrives in January. Until then I´ll be happily posting here.

17 kommenttia :

Carita kirjoitti...

Varmasti seurataan <3

Pippa kirjoitti...

Hyvä blogi on aina kullanarvoinen löytö, josta ei hevillä luovuta :)

kati kirjoitti...

voe tokkiinsa!

Riikka kirjoitti...

Just ajattelin, kun tänne klikkasin, että hermo menee eikä jaksa tätäkään enää lukea, ku ensin pitää klikata divaanin mainos edestä pois, että pääsee blogia lukemaan. Ihan jees nää blogikeskittymät sun muu,t eikä mua häiritse, vaikka porukka tekis hynää blogeillansa, kunhan ne on helppoja, nopeita ja selkeitä käyttää. Sisältöä unohtamatta :) Aplodeja ratkaisullesi!

Ritu kirjoitti...

Säikähdin jo , että lopetat kokonaan! Ilman muuta seuraan, suosikki blogini!

Anu kirjoitti...

Jännää, kuullakseni mitään sen kummempia rajoitteitahan teillä ei ole? Kiinnostaisi kuulla mitä nämä kompromissit ovat? Tietty postaustahti kai on sovittu mutta mitä muuta? Harmi juttu että lähdet, mutta varmasti tulle joku yhtä kiva tilalle :-D Itse kun tykkään tän sivuston kautta lueskella blogeja. Ei tarvitse muistaa kuin yksi osoite :-)

Peppiina kirjoitti...

Blogiasi seurataan molemmilla puolilla, mutta minäkin kyllä iloitsen bloggerin puolelle siirtymistä, koska en millään ilveellä saa Divaani-blogeja helposti luettavaan muotoon. Silloin useammin saattaa jopa jäädä postaus lukemattakin.

Sanni kirjoitti...

Minustakin tuntuu, että entiset lukijani ovat häipyneet, ainakin ne vakkarikommentoijat ihan tyystin :( Tulen varmasti Vihreään taloon, on se missä tahansa. ymmärrän valintasi täysin.

JohannaMaria kirjoitti...

Minusta on mukava, että siirryt takaisin itsenäiseksi. Kauhean kauan kesti tähän tottua ja olen kyllä kaivannut niitä aikoja kun olit bloggerissa. Lukijaksi liityn taas aivan ehdottomasti :)

Ihanaista talven odotusta!

toivottelee JohannaMaria

Muru kirjoitti...

Minä käyn blogissa vieläkin vanhan bloggeriosoitteen kautta. Kirjanmerkkien päivittäminen on liian vaivalloista ;)

Merja kirjoitti...

Varmasti hyvä päätös! Ilman muuta seurataan edelleen vaikka muutatkin!

Heli kirjoitti...

Ehdottomasti jatkan blogin lukemista ja haaveilua myös omasta viikonloppukodista maalla :)

Tsäp kirjoitti...

Varmasti seuraan. Tarkistan blogiasi melkein joka päivää :)

Kirsi kirjoitti...

Vakiokommentoijat varmaan palaavat ainakin:) Itse en ole tänne oikeastaan kommentoinut, vaikka bloggerissa aikoinaan satunnaisesti kommentoin sun juttuja... ja tänne kun olet kirjoitellut, niin olen huomannut, että välillä on joku postaus jäänyt tyystin lukematta ja vahingossa olen löytänyt sen myöhemmin. Mukavaa siis että paluumuutat:)

Peppi kirjoitti...

Kyllä seurataan, itse ainakin olen tykännyt blogistasi paljon!

http://omakotiaikakallis.blogspot.com/

Johanna kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä ja KOTOISALTA päätökseltä. Seuraan sinua alkuperäiseen Vihreään taloon.

Muutto lähestyy | Vihreä Talo kirjoitti...

[...] kuin jo aiemmin kerroinkin, Vihreä talo muuttaa tämän kuun lopussa pois Divaaniblogeista ja palaa takaisin bloggeriin. [...]