5.11.2011

Ryppyinen kaunotar
Vähiin käyvä valo on nyt aivan erityisen kaunista. Se ei kesäauringon tapaan paljasta kaikkea, vaan maalailee esiin syviä värejä valikoiden.

Siitä on varmaan jo vuosi kun sain H&M Home:n myymälän avajaisista mukaani lahjaksi pellavaisen pussilakanan. Vuoden ahkeran käytön jälkeen uskallan sanoa että pellava on aivan huippu lakanamateriaali. Se on käytössä viileä ja petaamatta nätti. Hillityt rypyt pysyvät pesusta pesuun, suojelen niitä silitysraudalta tarkoin. Eikä kankaan pintaan ole ilmestynyt nypyn nyppyä. Harkitsen samanmoisten hankkimista kaupunkiin, täytyypä odotella että tulee joku sale.

Alimmassa kuvassa puuvaja ulkopuolelta. Vattupuskat ovat valloittamassa sen edustan, keväällä pitää tallata polkua ahkeraan että kulkureitti säilyy eikä kasva umpeen. (Alin kuva Mikon)

I´ve had the H&M Home linen duvet cover for maybe over a year now, it was a gift from their Helsinki shop opening. Linen has proved to be a great bed set material with the beautiful wrinkles and all.

I´m loving the daylight right now. It doesn`t reveal everything like the summer sun, but brings out beautiful, muted dark hues in everything.

8 kommenttia :

 1. Meillä on ihan samanlaiset lakanat, ja ovat myös mielestäni aivan huiput! Tuo Vihreän Talon makuuhuone on niin kutsuva ja kaunis.

  VastaaPoista
 2. Pellava petivaatteissa on aivan huippua. Tutustuppas Balmuir -merkkiin, niin pääset vielä astettaa pidemmälle pellavalakanoissa. On muuten kotimainen yritys mikä tuli itselle positiivisena yllätyksenä. Itsellä ei ole kuin tyynyliinat, ovat meinaan kovin hintavat tuotteet. Mutta ah se tuntu ja fiilis!

  VastaaPoista
 3. Kiitos JohannaMaria :)

  Eeva, mitämitä, onko Balmuir SUOMALAINEN? Olen hypistelly lähestulkoon kaikkea heidän pienellä osastollaan Stockalla ja ollut aivan myyty. Laatu vaikuttaa aivan tähtiteteellisen mahtavalta - ja hinnat toki kanssa. Jos olisin tosi rikas voisin verhoutua Balmuiriin ja verhota sillä koko torppani myös...

  VastaaPoista
 4. Olen haaveillut usein noista pellavapussilakanoista, mutta mietityttää se "suositellaan rumpukuivausta" teksti. Oletko itse aina rumpukuivannut vai kuivuuko nuo kivaksi ihan perinteisesti narullakin. Ettei ole sitte kovat koppurat? :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä voisitte alkaa myymään talviunioikeuksia teidän makkariin aina vaikka viikoksi kerrallaan, mä ottaisin heti ens viikosta jouluun asti... :)

  VastaaPoista
 6. Sitruuna, ihan vaan narulla olen aina kuivaksi roikottanut eikä ole yhtään koppurat vaan oikein pehmeet!

  Tiia, hihii, mainio idea :)

  VastaaPoista
 7. Pellava on parasta!
  Sänkyllä näkyy samanlainen täkki, kuin mulla lapsena. Tulipa paljon muistoja mieleen...

  VastaaPoista
 8. Aina vaan ihastuttaa tämä kiuru-tapetti... ja herkullisen värinen vanha peitto! Pellavalakanoissa on varmasti miellyttävä nukkua ja joka pesukerralta paranee =)

  VastaaPoista