14.11.2011

Vapise, Nisse Strinning!


Jo vain löytyi kirpputorilta vitosella mainio pieni hylly! Se oli kovasti pölyn ja lian peitossa mutta 50-lukulainen muoto oli juuri oikea ja kermanvalkea väri kyökin seinään stemmaava. Sen aikaisempi omistaja lienee ollut autoentusiasti; hyllyjen etureunoihin on liimattu Dymolla napsuteltuja nimitarroja auto- ja rekkamerkeistä. Pyörittelin hyllyä kirpputorilla käsissäni ja mietin jo millä mömmöllä mustien tarrojen tiukka liimaus irtoaisi maalipintaa vahingoittamatta. Mutta sitten kun pölyt jynssättyäni ripustin hyllyn seinään, totesin että tarrat ovat oikeastaan aika hauskat ja saavatkin jäädä.

Mallailin hyllylle nyt aluksi osaa keittiön peltipurkkiarsenaalista. Ja kyökkiradio sai itseoikeutetun paikan ylähyllyltä.

A cute little 50´s shelf found at a fleamarket for five euros. It must have belonged to an automobile enthusiast, the labels on the shelves say Porsche, Ford and Peterbilt.12 kommenttia :

Merja kirjoitti...

In my humble opinion: paljo parempi kuin mikään Strinning!

Junnu kirjoitti...

Aika kiva löytö! Arvaa vaan harmittaako kun Sanna Annukka -fanina ja peltipurkkikeräilijänä en ostanut tuota sini-valkoista purkkia vaikka monesti on kädessä pyörinyt... Ei väri ole minun makuun vaikka kaikki muu natsaa. Nyt täytyy jostain saada käsiin vielä tuo purkki!

rusinamuffinssi kirjoitti...

Söpö pikkuinen hyllykkä + kivoja peltipurnukoita. Nimim. yks purnukkahamsteri. :)

Minna kirjoitti...

Junnu, jos asut pääkaupunkiseudulla niin Stockmannin outletissä oli noita purkkeja kun lauantaina kävin siellä.

Rillirousku kirjoitti...

Hyllyt on kivoja. Jokaisen ihmisen pitäisi omistaa ihan oma hylly.

Niinu kirjoitti...

Ihana hylly:) Me ostettiin se string kun ei kirpputoreilta ole löytynyt tuollaisia helmiä...ja Mikkikin luuraa siskon varastoissa;)

Junnu kirjoitti...

Eikä! Sinne! Kiitos tiedosta!

Tuittu kirjoitti...

Hauska!

Piijuli kirjoitti...

Hei, mullon samanlainen lasiastia :D

Onneli kirjoitti...

Ooh, minun huomioni kiinnittyi tuohon lapsuudesta tuttuun muovikassiin, ihama! Mutta niin on hyllykin ja purnukat.

Varpunen kirjoitti...

Silmiini osui välittömästi tuo vaaleanpunainen tuoli! Itseltäni löytyy lähesulkoon samanlainen. :D Kurkkaapas tämä postaus: http://villivarpunen.blogspot.com/2011/07/kissankapalan-kosketus.html

Annika kirjoitti...

Katos vaan, niinpä on!