12.5.2011

Pilkkulakanain paluu


Mökkihöperö sai kutsun katselemaan H&M Homen syksyn uutuuksia ja löysi muutamia kivoja juttuja. Pilkullinen pussilakana kummittelee edelleen ostoslistallani, mutta miksi, oi miksi mikään firma ei valmista mustia pilkkuja valkoisella pohjalla? Pallokas kynnysmatto olisi sievä kynnyksellä ja musta ikeakassimainen vasu toimisi hyvin halkokoppanakin.

Somin asetelma oli ehkä tämä pellavainen lautasliinapino; puhtaan valkoiset ja hienot liinat ilman kommervenkkejä.

A couple of nice things from the H&M Home fall 2011 collection.

5 kommenttia :

 1. Myös valkoinen pöytäliina tummanvihreillä (tai tummansinisillä) pilkuilla on osoittautunut mahdottomaksi löytää.Jotain kun saa mieleensä niin siitä ei luovu helpolla.Esim. kolmessa vuodessa.

  VastaaPoista
 2. Musta vasu on napakka ja staili!

  Pilkut ei ole mun juttu missään muodossa, mutta noi mustalla pohjalla olevat pilkut on jotenkin rauhallisemman näköiset.

  VastaaPoista
 3. Vastikään blogisi löysin ja hurahdin, kun omissakin suunnitelmissa on alkanut pilkahdella oma paikka maalla. :)

  Oletko ajatellut, että tekaisisit pussilakanat itse? Kankaana luulisi löytyvän mustia pilkkuja valkoisella pohjalla, ja ompeluhan olisi vain suoraa saumaa. Monilla kangasliikkeillä (esim. Eurokangas) on myös kohtuuhintainen leikkuu- ja ompelupalvelu - toisinaan joissakin liikkeissä on erityistarjouksena saumaompelut jopa kaupan päälle kangasostoksiin.

  VastaaPoista
 4. Katsoin, että tuossa toisessa kuvassa on sama matto kuin minulla on, ostin sen Plantagenistä. Mutta tarkemmin katsottuna kynnysmattoni pallot on riveissä, muuten se on identtinen.

  VastaaPoista
 5. Tuo ikeamainen musta kassi toimii hyvin halkokassina - minulla on sellainen toimittamassa juuri tuota virkaa! pitäisi ostaa useampikin, eivät ole nimittäin hinnalla pilattu.

  VastaaPoista